Söylenti: Resident Evil 7, serinin köklerine dönecek ve E3 2016’da duyurulacak

Capcom'un Resident Evil 7 ile birlikte serinin köklerine döneceği ve bu yapımın bu yılki E3 fuarında duyurulacağı öne sürüldü.

Capcom‘un Resident Evil 7 ile birlikte serinin köklerine döneceği ve bu yapımın bu yılki E3 fuarında duyurulacağı öne sürüldü.

Japonya merkezli oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom, Resident Evil serisi ile ilgili yeni planları olduğunu açıklamasının ardından bu konuda bazı önemli iddialar ortaya atıldı.

Umbrella Corps‘un dışında Resident Evil 0, 1, 4, 5 ve 6‘nın Remastered sürümleri ile Resident Evil 2 Remake versiyonu üzerinde yoğunlaşan Capcom, iddialara göre bunlarla sınırlı kalmayıp Resident Evil 7 üzerinde de çalışmaya başladı.

Söylentilere göre, Resident Evil 7 ile serinin “korku dolu” köklerine dönmeyi amaçlayan Capcom, bu yapım üzerinde şimdiden çalışma yapıyor ve bu projesini E3 2016‘da duyurmayı düşünüyor. Bunun dışında, firmanın Metal Gear Solid 5 ve P.T.‘nin yapımında görev alan Kojima Productions çalışanlarından birini işe alarak bu göreve dahil ettiği öne sürüldü.

Japon oyun endüstrisine yakın isimlerden Serkan Toto, kendi Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Evet, Resident Evil 7 yapım aşamasında.” dedi ve şöyle devam etti:

“Bu oyunla birlikte RE serisinin korku ağırlıklı köklerine dönülecek. Ayrıca, E3’de duyurulacak olan Resident Evil 7’nin yapım ekibine daha önceden MGS V ve P.T.’nin yapımında görev alan Kojima Productions’ın eski tasarımcısı Jordan Amaro da katıldı.”

Capcom tarafından henüz bu iddialar hakkında bir açıklama yapılmadı.

Önceki İçerikAssassin’s Creed filminin büyük bir kısmı günümüzde geçecek
Sonraki İçerikBatman: Arkham Asylum ve Arkham City’nin Remastered sürümleri doğrulandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz