SÖYLENTİ: Resident Evil 4 Remake yapım aşamasında, 2022’de çıkacak

Orijinal oyunun yönetmeni Shinji Mikami'nin de dolaylı olarak projede yer aldığı iddia ediliyor.

Resident Evil 4 geliştiriliyor ve 2020'de çıkacak iddiası

Capcom’un Resident Evil 4 Remake üzerinde çalıştığı ve oyunun 2022’de çıkış yapmasının planlandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Capcom’un 2021’de Resident Evil 8′i piyasaya süreceği güçlü kaynaklar tarafından öne sürülürken, Japon firmanın bir yandan da remake projelere devam edeceği yönünde iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Video Games Chronicle adlı internet sitesinin kendi kaynaklarına dayanarak paylaştığı habere göre, 2019’da çıkan RE2 Remake ile bu yıl çıkan RE3 Remake’in ardından Resident Evil 4 Remake de yapım aşamasında ve 2022 yılında çıkış yapması planlanıyor.

SÖYLENTİ: Resident Evil 8’de birinci şahıs kamerası olacak, Ethan Winters geri dönüyor

Resident Evil 4 Remake’in, Capcom’un yeni oluşturduğu Osaka’daki M-Two stüdyosu tarafından geliştirildiği, orijinal oyunun yönetmeni Shinji Mikami’nin de projede dolaylı olarak yer aldığı öne sürüldü. VGC, Mikami’nin RE4 Remake projesini yönetmeye çok yakın olduğunu ancak sonrasında Tango Gameworks ile beraber üzerinde çalıştığı Ghostwire Tokyo oyununa odaklanmak için Resident Evil 4 Remake’in yapım sürecine “tavsiyeler vererek” dolaylı yoldan dahil olduğunu aktardı.

Projenin yönetmenliğini Resident Evil evrenine yeni olan bir kişinin yapacağı iddia edildi. Ayrıca RE3’de olduğu gibi projenin Capcom’un diğer geliştirici ekipleri ve dış stüdyolar tarafından da desteklenebileceği belirtildi.

Haberde RE4 Remake’in çıkış yapacağı platformlar konusunda herhangi bir bilgi yer almazken, çıkış tarihi olarak 2022’nin planlanması nedeniyle oyunun yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacağı söylenebilir.

Türkiye’deki PlayStation Plus fiyatları için planlanan zam ertelendi

KaynakVideo Games Chronicle
Önceki İçerikTürkiye’deki PlayStation Plus fiyatları için planlanan zam ertelendi
Sonraki İçerikYeni Crysis oyunu geliyor olabilir: Yıllar sonra resmi hesaptan ilk paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz