Resident Evil 8 ilk detaylar sızdırılmış olabilir
Resident Evil 7: Biohazard / Capcom

Resident Evil 8′den ilk detaylar sızdırılmış olabilir. İddiaya göre, birinci şahıs kamerasına sahip oyunda Ethan Winters ana karakter olarak geri dönecek. Zombilerin yanı sıra yeni bir düşman tipi olarak kurt adamlar oyunda yer alacak ve ayrıca Chris Redfield da bir şekilde dönüş yapacak.

Resident Evil özelinde içerikler üreten Residence of Evil adlı YouTube kanalı, ismini vermediği bir kaynaktan edindiği bilgilere dayanarak Resident Evil 8 hakkında bazı iddialarda bulundu.

Buna göre, henüz resmi olarak duyurulmayan Resident Evil 8’de bir önceki oyun Resident Evil 7: Biohazard’da olduğu gibi birinci şahıs kamerası bulunacak. Bunun dışında yine bir önceki oyunun ana karakteri Ethan Winters’ı kontrol edeceğiz ve Chris Redfield da geri dönecek. Serinin alışılmış zombi modellerinin dışında yeni bir düşman tipi olarak kurt adamlar oyuna eklenecek.

Bu iddianın ortaya çıkışından sonra, video oyun endüstrisinin güvenilir kaynaklarından Nibel, Twitter üzerinden konuyla ilgili olarak “Kulağıma gelenlerle örtüşüyor. [İddia edilen] bilgilerin kaynağı görünüşe göre Capcom’un bir süre önce düzenlediği playtest sürecinden.” diye yazdı.

Öte yandan, Resident Evil ile alakalı sızıntılarda güvenilir isimlerden AestheticGamer, geçtiğimiz günlerde serinin sekizinci oyununun yakın zamanda reboot edildiğini ve bu nedenle kısa sürede çıkış yapmasının mümkün olmadığını öne sürmüştü.

Sonuç olarak, Resident Evil 8 konusunda henüz resmi bir duyuru olmamakla birlikte ortaya atılan bilgiler de sadece söylentilerden ibaret. Capcom şu anda Resident Evil 3 Remake üzerinde çalışıyor ve bu oyun 3 Nisan’da PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Önceki İçerikPlaystore’da yüzde 90’a varan indirim
Sonraki İçerikSony, PlayStation 5 için resmi internet sitesi oluşturdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz