Sony oyun duyuruları hakkında itirafta bulundu

"Şunu söylemek doğru olur, geçmişte oyunları çok erkenden duyurduk."

Ghost of Tsushima fragmanından bir görüntü | Sucker Punch

Sony oyun duyuruları ile ilgili bir itirafta bulundu.

Geçmişte bazı oyun duyurularının çok erkenden yapıldığı belirtilirken, Sucker Punch‘ın yeni oyunu Ghost of Tsushima‘nın duyurusu içinse neden çok fazla beklenildiği açıklığa kavuşturuldu.

PlayStation Worldwide stüdyolarının Başkanvekili Michael Denny, GameSpot’a röportaj verdi. Denny bu röportajda, Sony’nin geçmişte bazı oyunlarını çok erkenden duyurduğunu itiraf ederken, Ghost of Tsushima’nın duyurusu içinse niçin çok fazla beklediklerini açıkladı.

Ghost of Tsushima’nın duyurulmasından önce Sucker Punch stüdyosunun akıbeti hakkında bazı insanların karamsar olduğu hakkındaki soruya Michael Denny, “Evet, benim için garip bir durum. Sanırım yapılması gereken doğru şeyi, oyunları duyurmak için doğru bir zaman olduğunu biz ve birçok diğer yayıncı öğreniyor.”

Denny röportajın bir kısmında, Sony’nin geçmişte bazı oyunları gelişim döngüsü içinde çok erkenden duyurduğu itirafında da bulundu.

“Bence şunu söylemek doğru olur, geçmişte oyunları çok erkenden duyurduk. Bu proje [Ghost of Tsushima], Sucker Punch için çok önemli. Her zaman yapmak istedikleri bir oyundu. Sanırım duyuru tarihi doğru bir zamandı. Stüdyo uzun süredir bu oyunun üzerinde çalışıyor. Oyun şu anki [oynanabilir] haliyle harika. Herkesin bu projeyi görmesi adına çok heyecanlıyız.”

Sucker Punch’ın yeni oyunu Ghost of Tsushima, Paris Games Week‘te Sony’nin yaptığı sunumda duyurulmuştu. PlayStation 4‘e özel olarak geliştirilen yapım, Japonya’da feodal bir dönemde geçiyor. Moğolların Japonya’ya gerçekleştirdiği istilaya karşı yalnız bir samurayın mücadelesini konu alıyor ve açık dünya bir oynanış sunuyor.

İLGİLİ HABER – Sucker Punch’ın yeni oyunu Ghost of Tsushima duyuruldu

Önceki İçerikTürkiye’nin ilk espor bursu gençlerin ilgisini çekti!
Sonraki İçerikPUBG mobil platformlara geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz