PUBG mobil platformlara geliyor!

PUBG mobil platformlara geliyor! Peki PUBG Mobil Versiyonu PC kadar iyi olacak mı? detaylar haberimizde

PUBG mobil

PUBG mobil platformlara geliyor! Evet yanlış duymadınız. Steam‘de rekorlar üzerine rekor kıran oyun artık mobil platformlarda da oynanabilir olacak. PUBG, Tencent ile yapmış oldukları anlaşma gereği, Bluehole’un PUBG’yi akıllı telefonlara taşımak için çalıştığını ve mobil sürümün Çin’de ilk kez piyasaya sürüleceğini bildirdi.

Tencent, Çin dışındaki alanlarda oyunu başlatma planlarıyla ilgili henüz yayın tarihi açıklamamış veya bilgi vermemiş durumda. Mobil versiyonu hakkında ilave detaylar yakın tarihte açıklanacağı yine Tencent tarafından bildirilmiş.

PUBG Mobil Versiyonu PC kadar iyi olacak mı?

Tencent konu hakkında fazla detay vermese de; “PlayerUnknown’s Battlegrounds deneyimini PC platfomundaki gibi mobil platformlarda da verebilecekler mi?” merak uyandırıyor. Söz konusu mobil olunca gerek hareket, gerekse ateş etme gibi bir çok fonksiyonun tam bir hissiyat vermediği tartışılmaz bir gerçek. Hali hazırda mobilde PUBG türevi bir çok oyun mevcut durumda. Bu oyunlarda bir çok aksilikle hali hazırda karşılaşıyoruz. Umarız PUBG’in mobil versiyonu bir çok akıllı telefon modelinde stabil bir şekilde çalışır.

Yukarıda ilk Çin üzerinde yayınlanmayı plandığını söylemiştik. Fakat Tencent tarafından yayınlanan basın bülteninde de geçtiği gibi PUBG dünya çapında 20 milyondan fazla sattı. Bu sebepten dolayı dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak konusu.

Bildiğiniz üzere Tencent, konsol, mobil, pc gibi bir çok oyun üreticisinin ortaklarından ve oyun endüstrideki en büyük yayıncılardan biri. Şirket aynı zamanda Çin’deki PUBG dağıtım haklarını aldı.

Bakalım PUBG mobil platformalara gelmesiyle mobil platform oyuncuları da oyunu sevecek mi?

Önceki İçerikSony oyun duyuruları hakkında itirafta bulundu
Sonraki İçerik2017 Başlat Tuşu Oyun Ödülleri
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz