Rockstar PS3 özel oyunu Agent’ı resmi sitesinden kaldırdı

2007 yılında duyurulan ve Rockstar Games'in geliştirdiği PlayStation 3 özel oyunu Agent, firmanın internet sitesindeki oyunlar sekmesinden silindi.

rockstarin-ps3-ozel-oyunu-agent-tamamen-terk-edildi

2007 yılında duyurulan ve Rockstar Games‘in geliştirdiği PlayStation 3 özel oyunu Agent, firmanın internet sitesindeki oyunlar sekmesinden silindi.

İlk duyurusunun ardından büyük ses getiren ve 1970’lerde Soğuk Savaş döneminde geçen Agent, 2009’da bir kez daha gün yüzüne çıkmış ancak daha sonra tam anlamıyla sessizliğe gömülmüştü. Rockstar Games aradan geçen on yılı aşkın sürede bir daha Agent ile ilgili açıklama yapmadı fakat bu sürede stüdyo Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption II gibi iki büyük oyun piyasaya sürdü.

Bu süreçte Rockstar, PS3 özel oyunu Agent hakkında sessiz kalmaya devam ederken yıllar boyunca en son 2018’e kadar markanın alan adını yenilemeye devam etmişti. Bu, oyunun tekrar canlandırılacağı iddialarını gündeme getirse de yakın zamanda Agent’in tabutuna son çivi çakıldı. Rockstar’ın resmi internet sitesindeki oyunlar sekmesinden Agent tamamen kaldırıldı.

Yeni nesil konsolların stok sıkıntısı 2023’e kadar sürebilir

Önceki İçerikBack 4 Blood çıkış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikSora, Super Smash Bros. Ultimate’a gelen son DLC dövüşçüsü olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz