Resident Evil 7 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

İlk olarak E3 2016 Sony konferansında görünen Resident Evil 7, yeni oynanış fargmanıyla tekrar görücüye çıktı. Capcom‘un üçüncü şahıs kamera açısından oynanan korku, aksiyon ve macera türlerine odaklı meşhur serisinin diğer ana oyunlarının aksine birinci şahıs kamera açısından oynanan Resident Evil 7, konferans sonrası PlayStation 4 platformu için yayınlanan demosunda da aksiyondan oldukça uzak oynanış yapısıyla oyuncuları şaşırtmış, özellikle Hideo Kojima’nın iptal edilen oyunu Silent Hills (bakınız: P.T.) ve Outlast gibi oyunlar ile kıyaslanarak karışık yorumlar almıştı.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tS05LB-3W4c?rel=0&w=700&h=350]

VR destekli olarak geliştirilen oyun 24 Ocak 2017‘de Steam, PlayStation 4 ve XboxOne platformlarında çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikFinal Fantasy XV İçin Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı
Sonraki İçerikUbisoft, Watch Dogs 2’nin iki yeni multiplayer modunu duyurdu!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz