Resident Evil 6 yeni nesil konsollar için listelendi

Capcom’dan daha fazla remake yapım geliyor olabilir.

Zombi temalı aksiyon oyunu Resident Evil 6, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için listelendi.

Gematsu tarafından ortaya atılan bilgiye göre, Kore Oyun Değerlendirme Platformu, Resident Evil 6’yı yeni nesil konsollar olan Xbox One ve PlayStation 4 için listeledi. Aynı zamanda bu bilgiye doğrulamak için Capcom ile iletişime geçildi. Şirketten gelecek olan cevap bekleniyor.

Resident Evil 6, ilk olarak 2012 yılında Xbox 360 ve PlayStation 3 piyasaya sürülmüş, bundan bir yol sonra ise PC için çıkış yapmıştı.

Bu remake yapım, Capcom’un ilk projesi olmayacak. Bundan önce de bazı Resident Evil oyunları Capcom tarafından yeni nesil konsollara çıkartılmıştı. Bu yılın başlarında, 1996 yılındaki Resident Evil’in 2002 yılında piyasaya sürülen remake sürümü tekrardan elden geçirilerek, yüksek çözünürlükte yeni ve eski nesil konsollara (Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4) Resident Evil Remastered adıyla hazırlanmıştı.

Capcom ayrıca Resident Evil Zero’nun HD sürümünü de duyurmuştu. Bu yapım ise, 2016’nın Ocak ayında Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Ağustos ayında da Capcom tarafından Resident Evil 2’nin remake sürümü onaylanmış ve geliştirme aşamasında olduğu belirtilmişti.

Önceki İçerikEn Çok Oynanan 10 Korku Oyunu
Sonraki İçerikNeed for Speed Tarihi – Bölüm 3: Burası Yeraltı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz