Resident Evil 0 HD Grafik Karşılaştırma Videosu Yayımlandı

Nintendo 64 prototipinden orijinal oyuna, daha sonra ise Remastered sürümüne kadar uzanan Resident Evil 0 HD grafik karşılaştırma videosu Capcom tarafından yayımlandı.

Capcom, Resident Evil 0 HD Remaster için yeni bir video paylaştı. Bu videoda, oyunun Nintendo 64 prototipi sürümünden normal versiyonuna, oradan da Remastered HD yapımına kadar uzanan yolculuk karşılaştırmalı bir şekilde gösteriliyor.

Klasik grafik karşılaştırma videolarından farklı olarak Capcom, daha çok Resident Evil 0’nun tarihini anlatıyor. 1999 yılında Nintendo 64 için çıkan oyunun, 2002 yılında GameCube sürümü piyasaya sürüldü ve şimdi ise Remastered sürümü HD olarak çıkış yapacak.

Capcom, Resident Evil 0 HD Remaster’ı (Japonya’daki adıyla Biohazard 0 HD Remaster), 2002 yılındaki GameCube sürümünün HD versiyonu olarak Mayıs 2015′de duyurmuştu.

Üstün grafiklerin yanı sıra HD Remaster sürümünde yüksek kalite ses, geniş ekran desteği ve gelişmiş kontrol seçenekleri yer alıyor.

Resident Evil 0, önceki sürümündeki aynı yerde geçiyor ve Capcom tarafından hazırlanan HD Remaster sürümü de aynı yerde geçecek. Oynanış olarak ise oyuncular iki karakter arasından seçim yapabilecek ve bu seçim oyunun herhangi bir zamanında değiştirilebilecek. Her bir karakterin özel yetenekleri olacak. Oyuncular ayrıca aynı anda iki karakteri kontrol edebilecek.

Resident Evil 0 HD, 2016’nın başlarında PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

İşte Resident Evil 0 HD grafik karşılaştırma videosu:

Önceki İçerikLizard Squad Yine Saldırdı!
Sonraki İçerikAMD’den 32 GB Ekran Kartı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz