Rainbow Six Siege’in ilk genişleme paketi ertelendi

Operation Black Ice kısa süreli bir erteleme ile Şubat ayında çıkış yapacak.

Operation Black Ice ufak bir erteleme ile Şubat ayında çıkış yapacak.

2016’nın Ocak ayında çıkış yapması planlanan Rainbow Six Siege’in ilk genişleme paketi Opertaion Black Ice, kısa süreli bir erteleme ile Şubat ayının başlarında piyasaya sürülecek.

Ubisoft‘un yaptığı açıklamaya göre, Operation Black Ice’ın yeni çıkış tarihi olarak 2 Şubat 2016 belirlendi. 30 dolarlık Season Pass sahiplerinin hemen erişebileceği 2 yeni karaktere diğer oyuncular oyun içi para veya gerçek ücret ödeyerek sahip olabilecek. Ayrıca, Season Pass sahibi olmayanlar bu paketi, çıkışından 7 gün sonra açabilecek.

Operation Black Ice, ek olarak yeni bir haritayı da beraberinde getiriyor. Herkes için ücretsiz olacak olan bu haritanın yanı sıra, yeni silah kostümleri de oyuna eklenecek. Bunun dışında henüz belirtilmeyen “yeni oynanış yükseltmeleri” de genişleme paketinin içeriğinde yer alıyor.

Çoğu genişleme paketinin bu yıl içinde çıkış yapacağını belirten Ubisoft, toplam paket sayısının şu an için sekiz olarak planlandığını da açıkladı. Bu paketler, 25 saat oynanış süresini geçen herkes tarafından açılabilecek.

Her bir paketin fiyatı ise 600 R6 oyun kredisi veya 5 dolar olarak belirtildi. 2016 yılında 4 farklı genişleme paketinin 3 ay aralıkla piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Rainbow Six Siege, 1 Aralık 2015’de Xbox One, PlayStation ve PC için çıkış yapmıştı.

Önceki İçerikSteam anlık kullanıcı sayısı rekorunu kırdı
Sonraki İçerikCall of Duty Black Ops 3, 2016’ya birinci olarak girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz