EnVyUs’dan IEM’e katılmama kararı!

Fransa merkezli eSpor takımı EnVyUs, sıradaki büyük etkinlik olan IEM San Jose’e katılmama kararı aldı.

Counter-Strike: Global Offensive takımlarından EnVyUs, IEM öncesi büyük bir karara imza attı. Paris’te yaşanan terör saldırılarının ardından Fransa merkezli CS: GO takımı olan EnVyUs, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan California‘daki IEM (Intel Extreme Masters) San Jose etkinliğine katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

Team EnVyUs tarafından yapılan açıklamada, “Risk içerisinde bulunan tüm takım üyelerinin güvenliğini sağlamak için San Jose’de olmama kararı aldık.” denildi.

18 Kasım Çarşamba günü yetkililer, Saint-Denis’deki 7 saatlik baskının yanı sıra Paris banliyölerine yapılan baskınların ardından, iki kişinin öldürüldüğünü açıklamıştı. CBS’e göre ise, öldürülenlerden biri, geçtiğimiz cuma günü Paris’te yaşanan; 129 kişinin ölümüyle ve birçok kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırılarının mimarı Abdelhamid Abaaoud.

Fransız takım EnVyUs tarafından yapılan açıklamada, bu yaşananlardan sonra yol güvenliğinin kaygı verici olması nedeniyle hareket etmeme ve etkinliğe katılmama kararı aldıkları da yer alıyor.

IEM San Jose 2015, 21-22 Kasım tarihlerinde California’daki SAP Center‘da düzenlenecek. Etkinlik hakkındaki tüm ayrıntılara buradaki adresten bakabilirsiniz.

KaynakGameSpot
Önceki İçerikAssassin’s Creed Syndicate’ın PC çıkış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikRainbow Six Siege’in açık beta tarihi belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz