PUBG’nin Xbox One X FPS değeri şaşırtmadı

Önce 60 FPS olarak açıklandı, daha sonra 30 FPS kilidi olacağı söylendi.

PUBG’nin Xbox One X FPS değeri port işlemindeki testlerde elde edelen sonuçlara yakın olacak.

Oyunun yaratıcı ismi Brendan “PlayerUnknown” Green, dün verdiği bir röportajda PUBG’nin Xbox one X FPS değeri için sabit 60 demişti. Bugün ise düzeltme yaparak bunun aslında 30 FPS olduğunu duyurdu.

Greene dünkü röportajda, PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın Xbox One X’te “kesinlikle 60 FPS” değerinde olacağını duyurmuştu. Xbox One‘da ise bunun biraz altında çalışacağını söylemişti. Bugün Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile oyunun aslında Xbox One ve Xbox One X’te 30 FPS kilidiyle çalışacağını ifade etti.

Açıklamanın devamında oyunun konsol versiyonunun hala geliştirme aşamasında olduğunu, FPS değerini artırmak için yeni çözüm yolları aradıklarını belirtti.

12 Aralık’ta Xbox One konsollarına Microsoft‘un Game Preview yani erken erişim ile çıkacak olan oyunun, port işleminin testleri sırasında da Xbox One X’te 30-40 FPS aralığında çalıştığı biliniyor. PC‘deki mevcut haliyle büyük optimizasyon sorunları yaşayan PUBG’nin, Xbox One ve Xbox One X’deki asıl performansı 12 Aralık’ta belli olacak.

İLGİLİ HABER – Xbox One X şimdiden sınıfta kaldı

Önceki İçerikEn iyi Mobil Spor Oyunları
Sonraki İçerikXenoblade Chronicles 2’nin inceleme puanları geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz