En iyi Mobil Spor Oyunları

En iyi Mobil Spor Oyunlarını sizler için derledik. Ayın En iyi Mobil Spor Oyunları listesinde, oyuncular tarafından bu ay en çok indirilen ücretli / ücretsiz oyunları inceledik. Bu ay Google Play Store ve App Store‘da spor oyunları kategorisinde üst sıralara çıkan oyunlara dilerseniz beraber göz atalım.

En iyi Mobil Spor Oyunları

 

Spor oyunları, geleneksel sporların oynanışları taklit edilerek geliştirilmiş video oyunlarıdır. Bu tür, epey popüler olmakla birlikte, çok satan oyunlar listesine pek çok ürün vermektedir. Neredeyse her aşina olduğumuz spor, bir video oyunu olarak raflarda yerini almıştır. Başlıcaları şunlardır: Futbol, basketbol, beyzbol, Amerikan futbolu, boks, güreş,  kriket,  golf, buz hokeyi, tenis, bovling, ragbi, avcılık, balıkçılık.

Bazı oyunlar (Fifa serisi), sporu bire bir oynamayı esas alırken, diğerleriyse (Championship Manager) sporun arkasındaki stratejiyi öne çıkarır.

Mobil platformlar üzerinden spor oyunları oynanabilmektedir. Aylık olan listemizde Spor oyunlarının öne çıkanlarını sizler için listeledik. Aşağıdaki oyunları ios veya android akıllı telefonunuzdan indirerek oynayabilirsiniz. Listede yer olan bazı oyunlar ücretlidir.

FIFA Futbol

ELECTRONIC ARTS’ın efsanevi serisi FIFA’nın mobil versiyonlar için tekrardan tasarlanmış sürümüyle karşımızda.  Oyuncunuzu süper yıldız seviyesine kadar geliştirip, rakiplerinize atak yapıp, sezon boyunca yayınlanan günlük içeriklerle her gün oynayarak kazanabilirsiniz. FIFA Mobile hem tecrübeliler hem de yeni başlayanlar için güzel bir mobil oyun.

Google Play Storehttps://goo.gl/uw9RQR

Football Manager Mobile 2018

Football Manager Mobile her yere sizinle gelir. Böylece en sevdiğiniz kulübünüzle istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kazanabilirsiniz. Akıllı telefonların ve tabletlerin çoğuyla uyumlu olan FM Mobile ile sezonları hızla geçerken dünya çapındaki en iyi oyuncular ve kulüplerle gerçek futbol deneyimini yaşamaktan geri kalmayacaksınız.

Google Play Storehttps://goo.gl/DGiLEN

App Storehttps://goo.gl/iSRAZc

8 Ball Pool

Miniclip.com tarafından yayınlanan 8 Ball Pool, bilardo deneyimini akıllı telefonlarına sunuyor. Zorlanmadan bilardo oynamayı kim istemez ki?

Google Play Storehttps://goo.gl/3BMDHL

App Storehttps://goo.gl/KMnukg

Score! Hero

Güzel bir futbol deneyimi de Score! Hero ile karşımıza çıkıyor. First Touch geliştirilen oyun ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor, yalnız tüm ücretsiz oyunlar gibi paket seçenekleri oyun içerisinde mevcut.

Google Play Storehttps://goo.gl/252xXm

App Storehttps://goo.gl/cLb5sq

Online Kafa Topu

Hazır ikinci versiyonu yapıla dursun, ilk versiyonu halen en çok oynanan spor oyunlarından birisi olan Online Kafa Topu, Masomo Gaming tarafından yayınlanıyor.

Bu ayın en iyi mobil aksiyon oyunları bu şekilde karşımıza çıkıyor. Gelecek ay listede bir değişiklik olur mu? Bunu gelecek ay hep beraber göreceğiz.

Google Play Storehttps://goo.gl/Afz9QX

App Storehttps://goo.gl/BMjhHC

 

Önceki İçerikEn iyi Mobil Aksiyon Oyunları
Sonraki İçerikPUBG’nin Xbox One X FPS değeri şaşırtmadı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz