McFarlane Fortnite Oyuncakları Üretecek!

Dünyaca ünlü oyuncak üreticisi McFarlane Toys, Fortnite oyuncaklarının üretimi ve satışı konusunda Epic Games ile anlaştı.

McFarlane Fortnite Oyuncakları

McFarlane Fortnite Oyuncakları Üretecek!

Epic Games tarafından geliştirilen ve tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite’ın büyük popülaritesi oyuncuları olduğu kadar büyük markaları da oyuna çekiyor. Geçtiğimiz hafta oyunla ilgili çeşitli eşyaların üretilmesi konusunda Funko ile anlaştığını duyuran Epic Games, Fortnite figürlerinin üretim ve satışı için ünlü oyuncak markası McFarlane Toys ile çalışacağını açıkladı. 2018’in Sonbahar aylarında piyasada olması planlanan yeni Fortnite ürünleri McFarlane’in oldukça popüler olan 7 inçlik figürlerinden ve üst seviye aksesuarlarından oluşacak.

McFarlane Toys CEO’su Todd McFarlane bu işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi, “Fortnite küresel bir marka haline geldi ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Oyunun dinamizmi ve sınırsız eğlencesi güzel oyuncaklar ve figürler yaratmak için muazzam bir kaynak sunuyor. Epic Games’in görsel sanat ekibi oyunun bu özelliklerini oluşturulacak oyuncaklara da yansıtmak istiyor. Biz de McFarlane Toys olarak Fortnite hayranlarına en iyi ürünleri sunmak için elimizden geleni yapacağız. Elimizde böylesine geniş ve görsel olarak ilgi çekici bir kaynak varken Fortnite’ın hem yeni trendlerine hem de klasik kabul edilen karakterlerine başarıyla hayat vereceğimize inanıyorum.”

Epic Games Küresel Kreatif Direktörü Donald Mustard ise düşüncelerini, “Uzun yıllardır hem Todd’un hem de McFarlane Toys’un büyük hayranlarıydık. Onlarla birlikte çalışma şansına kavuşmak adeta bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Bazı prototip ürünleri gördüm ve hepsinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Bence ürünleri görünce oyuncuların akılları başlarından gidecek,” sözleriyle ifade etti.

McFarlane Fortnite Oyuncaklarını nasıl yapacağı ve Türkiye üzerinden satışa sunulup, sunulmayacağını konusunundaki gelişmeleri önümüzde günlerde göreceğiz. 

KaynakBasın Bülteni
Önceki İçerikGod of War ne kadar kazandırdı?
Sonraki İçerikPUBG MOBILE’dan Görevimiz Tehlike güncellemesi!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz