PS Plus: Ekim 2017 Ücretsiz Oyunları

Bir açık dünya-gizlilik başyapıtı olan Metal Gear Solid: The Phantom Pain de bu oyunların arasında

Merhaba PlayStation‘cılar. Önümüzdeki Ekim ayının ücretsiz PlayStation Plus oyunları için sizleri büyük sürprizler bekliyor.

İlk oyunumuz Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Ana üssümüzün düşmesinden sonra, MGSV: Ground Zeroes‘un 9 yıl sonrasında geçen bu oyun yeniden oynamak isteyen Plus üyeleri ve daha önce oynamamış oyuncular için harika bir seçim olacaktır.

Sonrasında bizi karşılayan oyunlar ise The Dark Descent ve A Machine for Pigs oyunlarını içeren bir paket olan Amnesia: Collection. Karanlıkta oynamanın yürek isteyeceği ürkütücü oyunlar…

Bu ayın diğer PlayStation Plus ücretsiz oyunları:
.  Monster Jam Battlegrounds, PS3
.  Hustle Kings, PS3
.  Hue, PS Vita (PS4 için Cross Buy destekli)
.  Sky Force Anniversary, PS Vita (PS4 ve PS3 için Cross Buy destekli)

Ayrıca PlayStation VR‘ın birinci yılı şerefine tonla oyun PS Store‘da sizleri bekliyor. Plus kullanıcıları için 7 Kasım tarihine kadar ücretsiz olacak RIGS Mechanized Combat League oyununu edinmeyi unutmayın.

Ayrıca PS Plus üyeleri 17 Ekim’de başlayacak yeni bir kart oyunu olan Hand of The Gods: SMITE Tactics‘i erken erişimle indirebilecekler. Bunun yanı sıra Ah Puch karakteri için Galactic Invader isimli kostümü içeren Plus paketine sahip olacaklar.

Önceki İçerikKnights of Dungeon (Türkçe ARPG) Oyunu Yayınlandı!
Sonraki İçerikFortnite’ın Battle Royale modu ilk günde 1 milyon oyuncuya ulaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz