Project CARS Limited Edition Duyuruldu!

 

Project CARS ile üstün yarış deneyimini koltuğunuzda yaşayın!

 

Merakla beklenen yarış simülasyonu oyunu Project CARS için ön sipariş hediyeleri ve Limited Edition paket içeriği açıklandı. Oyun,  Kasım 2014’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC  platformlarında; 2015’te ise Wii U platformunda çıkışını gerçekleştirecek. En özgün, keskin, güzel ve teknik anlamda en gelişmiş yarış oyunu Project CARS sınırlı sayıdaki Limited Edition pakediyle tüm yarış meraklılarını tatmin etmeyi hedefleyerek geliyor.

Project CARS Limited Edition

 

Project CARS Yarışçılar tarafından Yarışçılar için Geliştirildi

Oyunun Limited Edition pakedi özel bir çelik kutu ile gelecek ve oyuna ek olarak sadece bu pakede özel olan araçların anahtarlarını da verecek.  Bunun yanı sıra oyunun sahne arkası görüntülerinin bulunduğu “Project CARS: By Racers 4 Racers” adlı bir kitapçık da hediye edilecek. Bu özel kitapçıkla birlikte oyuncuların ve hayran topluluğunun, oyunun yapımı süresince oyunu nasıl değiştirdiklerini, etkilediklerini görün. Oyunun özel sürümünde tüm bunlara ilave 5 efsanevi aracı kullanma şansını da elde edeceksiniz. Oyunun Limited Edition pakedi ne yazık ki şu an için yalnızca GAME ve GameStop İrlanda üzerinden alınabiliyor.

– Ford GT40 Mk IV: winner of 1967 Le Mans 24H.

 

 

– BMW M1 Pro Car:  Niki Lauda and Nelson Piquet gibi efsanevi pilotlar tarafından kullanılmış.

 

 

– McLaren F1: tarihi üreticinin efsanevi aracı.

 

 

-Sauber C9: 80’lerin sonundaki üstün prototip.

 

 

 

Mercedes-Benz AMG C-Coupe DTM: en rekabetçi DTM araçlarından birisi.

 

 

Project CARS Limited Edition’a ek olarak oyun yurtdışında ön siparişe de açılmış durumda. Oyunun herhangi bir sürümünü ön sipariş vererek, özel hazırlanmış 3 muhteşem araca da sahip olabilirsiniz. Oyunu ön sipariş verenler ise Modifiye Araçlar pakedine sahip olacak. Pakette 3 özel araç bulunuyor. Bu ön siparişe özel ek paket ise sadece Amazon üzerinden yapılan ön sparişlerde bulunuyor.

İşte ön siparişe özel araçlar:

– Ruf CTR3 SMS-R:

 

 

– Pagani Zonda Cinque Roadster:

 

 

 

– Ariel Atom 3 Mugen:

 

 

 

Oyunun Limited Edition sürümünün detaylandırıldığı tanıtım videosu da şu şekilde:

Önceki İçerikArcheage – Genel Bakış
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider, Xbox’a özel olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz