LittleBigPlanet 3 Ön-Sipariş İçeriği Belli Oldu

Dragon Age: Inquisition kostümleri PS3 ve PS4’e 18 Kasımda çıkışını yapacak LittleBigPlanet 3’ün Day 1 versiyonlarına dahil olacak!

Geçtiğimiz aylarda E3’te duyurulan, bugün Playstation Blog’un da duyurmasıyla beraber PS4’e sahip olmayanların da oyundan mahrum kalmayacakları PS3 versiyonun da çıkacağı LittleBigPlanet, iki konsola da aynı gün çıkış yapacak! Ayrıca tek sürpriz de bu değil.

 

Little Big Planet 3 Ön-Siparişinizi yapın ve Sackboy peluşu kazanın!

Herhangi bir yerden Ön-Sipariş yaptığınızda sevimli bir LittleBigPlanet’in ana karakteri Sackboy’un peluşunu da kazanıyorsunuz. Üstelik Target’tan ön-sipariş yapanlar Target şapkalı Sackboy’a sahip olabilecekler. Bu peluşlar sınırlı sayıda olduğundan hemen Ön-Sipariş yapmanız gerektiğini belirtiyorlar.

Playstation Exclusive karakterleri gibi giyinin!

Nathan Drake, Ellie, Delsin Rowe ve Helghan askeri gibi de giyinmenizi sağlayacak LittleBigPlanet’in İlk Gün versiyonu Dragon Age oyunu kıyafetlerini de barındıracak. Bu DLC’lerin sonradan satın alınabilme ihtimalinden de bahsedilmemesini hatırlatalım. Ayrıca bunun yanında Gamestop’tan ön-sipariş yapanlar Mythical Creatures pakedi, Best Buy’dan ön-sipariş yapanlar Hidden Creatures pakedi ve Amazon’dan ön-sipariş yapanlar Sly Cooper, Journey, Jak and Daxter, Tearaway, Ratchet and Clank, LocoRoco ve Patapon gibi oyunların oluşturduğu Playstation Favorileri pakedine sahip olacaklar.

Üstüne üstlük her ön-sipariş, LittleBigPlanet 3 T-Shirt pakedine erişebilecek. Bu paket eski oyunların resimlerinin bulunacağı T-Shirtleri giyebileceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca PSStore’dan ön-sipariş edenler hemen şimdi erişim pakedini indirebilecekler.

Ancak hala Avrupa için bir haber yayınlanmadı. Yakında geliceğini de belirtelim.

 

 

Önceki İçerikRise of the Tomb Raider, Xbox’a özel olacak
Sonraki İçerikHideo Kojima ve Del Toro’dan Yeni Bir Silent Hill

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz