Post-Apokaliptik Siberpunk RPG Technomancer duyuruldu

Post-Apokaliptik Siberpunk RPG Technomancer, yeni nesil konsollar ve PC platformu için duyuruldu. Mars’ta geçecek olan oyun, Bound by Flame’in yapımcısı Spiders tarafından geliştirilmekte ve hedeflenen çıkış tarihi 2016 senesi.

Paris merkezli geliştirici şirket Spiders (Bound by Flame, Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper gibi oyunların yapımcısı) yeni projelerini duyurdu. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için duyurdukları projeleri post-apokaliptik siberpunk bir RPG oyun. Technomancer adındaki oyun, 2016 yılında çıkış yapacak.

Atmosferi Mars’ta geçecek olan oyunda “Su Savaşları” konu alınacak. Ayrıca oyunda Technomancer olarak oynayacağız gibi gözüküyor. Ayrıca aşağıdaki görselde de görüldüğü üzere, kılıcı ve gelişmiş büyü yetenekleri ile Technomancer, “savaşçı” özellikleri ile öne çıkacak. Üstelik Technomancer’da oyuncuların bir envanter sistemi ile karakterlerinin silahlarını, zırhlarını ve dış görünümlerini değiştirme imkanı olacak.

technomancer-duyuruldu-baslattusu

Ek olarak, post-apokaliptik siberpunk RPG Technomancer oyununda, oyunun açıklamasına göre, hikaye gereği birçok geçmişe dönük sırları ortaya çıkarma ve ilginç arkadaşlık bağları kurma şansımız olacak. Üç farklı dövüş stilinin bulunacağı oyunda, dört farklı beceri ağacı yer alacak. Ayrıca geliştirici şirket Spiders’ın belirttiğine göre, bazı görevleri beş farklı şekilde bitirebileceğiz.

Technomancer, 2016 yılında Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasadaki yerini alacak.

Önceki İçerikSquare Enix yeni ve “gizli” bir duyuru hazırlığında
Sonraki İçerikBloodborne İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz