PlayStation Plus Haziran 2022 oyunları açıklandı

Sony tarafından PlayStation Plus Haziran ayı ücretsiz oyunları duyuruldu.

Sony tarafından PlayStation Plus Haziran ayı ücretsiz oyunları duyuruldu.

PlayStation Blog‘da yer alan duyuruya göre, haziran ayında PS Plus abonelerine üç adet oyun sunulacak.

  • God of War (2018) (PS4)
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker (PS4)
  • Nickelodeon All-Star Brawl (PS5, PS4)

Söz konusu liste birkaç önce sızdırılmıştı ve resmi duyuruyla birlikte doğrulanmış oldu. PS Plus servisinin bu ay yenilenecek olması nedeniyle PlayStation Plus Haziran oyunları  Essential seviyesi veya daha üzerindeki aboneler tarafından 7 Haziran itibarıyla ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek.

Yeni PS Plus sistemi 13 Haziran’da Amerika’da, 23 Haziran’da Avrupa ve Türkiye’de hizmete sunulacak. Üç aşamalı abonelik sistemi barındıran yeni PS Plus servisinde, ilk seviye olan Essential şu anki Plus ile aynı özelliği taşıyor ve aylık ücretsiz oyunlar içeriyor. Bir üst seviye olan PS Plus Extra‘da  400’e kadar PS4 ve PS5 oyun kütüphanesi bulunuyor. En üst seviye PS Plus Deluxe ise PS1, PS2 ve PSP oyunlarından oluşan klasik yapımlar barındırıyor. PS3 oyunlarını streming aracılığıyla oynatan Premium aşaması ise sadece belirli bölgelerde hizmete sunulacak, Türkiye’de olmayacak.

Microsoft, Spider-Man oyunlarını geliştirme teklifini reddetmiş

Önceki İçerikMario Strikers: Battle League genel bakış fragmanı yayımlandı
Sonraki İçerikDiablo Immortal PC ve mobil için çıktı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz