PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Sistem Gereksinimleri

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Sistem Gereksinimleri bizden, en az 2 GB ayrılmış belleğe sahip bir GeForce GTX 660 veya Radeon HD 7850 minimum ekran kartı istiyor.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Sistem Gereksinimleri

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Sistem Gereksinimleri bizden, en az 2 GB ayrılmış belleğe sahip bir GeForce GTX 660 veya Radeon HD 7850 minimum ekran kartı istiyor. İşlemcinin minimum Core i3-4340 veya bir AMD FX-6300 olması gerekli. Eğer bu sisteme sahipseniz, CoD WW2, Destiny 2, FIFA 18 ve Shadow of War gibi oyunları en azından minimum seviyede de çalıştırabilirsiniz.

PUBG, Bluehole tarafından geliştirilen ve yayınlanan  devasa çok oyunculu çevrim içi hayatta kalma oyunudur. Oyun, daha önce diğer oyunların Brendan “PlayerUnknown” Greene tarafından yapılmış savaş tarzı oyun modlarına dayanıyor. Yüz kişiye kadar olan oyuncular bir adaya paraşüt inerek başkalarını öldürmek için silah ve teçhizat toplayıp, kendilerini öldürmek için bekleyen rakiplerden sakınarak oyunu oynarlar. Ayakta kalan son oyuncu veya takım, oyunu kazanır.

PUBG 12 Aralık’ta Xbox One ve Xbox One X üzerinden Xbox Game Preview ile oynanabilir olacak. Yani PC’de şu anda erken erişim aşamasında olan oyun, Xbox One’da da erken erişim şeklinde çıkış yapacak. PUBG, Mart ayında PC’ye çıkışından sonra zaman içinde Steam’in en çok oynanan oyunu haline gelmişti. Oyunun satış rakamı son verilere göre 17 milyon civarında.

Bilgisayarım PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS çalıştır mı?

Bu soruyu soran biriyseniz, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS sistem gereksinimleri  için aşağıda detaylarını belirttiğimiz sistem gereksinimlerine bakarak, bilgisayarınızda oyunun çalışıp çalışmayacağını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Minimum özellikler oyunu en düşük ayarlarda oynanabilen bilgisayar donanımlarına aittir. Minimumda epik grafik kalitesinde oyunu oynayabilmeniz mümkün değildir. Bu sebepten dolayı FPLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS sistem gereksinimlerini dikkatli şekilde okuyup oyunu bu doğrultuda bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

 PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i3 4340, AMD FX-6300
İşlemci Hızı: Standart
Bellek: 6 GB
İşletim Sistemi: 64-Bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Ekran Kartı: nVidia GeForce® GTX 660 2GB, AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Boş Alan: 30 GB

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds Silah Rehberi sayesinde oyun içerisindeki silahlara hakim olun…

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri tamamen saldırı odaklı oyuncular için.

Önceki İçerikWatch Dogs ücretsiz oldu!
Sonraki İçerikFifa 18 Sistem Gereksinimleri
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz