PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri tamamen saldırı odaklı oyuncular için.

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri tamamen saldırı odaklı oyuncular için. Playerunknown’s Battlegrounds oynarken  saldırı odaklı oynayan biriyseniz, teçhizat  setinizi de bu oynanış şeklinize göre belirlemeniz gerekiyor. Bu sayede rakiplerinize saldırırken efektif bir şekilde başarıya ulaşabilmeniz mümkün olur.

BATTLEGROUND’da hayatta kalmak iki şeye bağlı; şans ve hazırlık. Nereye atladığınız ve ne kadar çabuk bir silah bulabileceğiniz oyunun  başlangıcını belirlerken, sınırlı stok alanızı doldurmak için hangi techizat setini seçeceğiniz oyunun sonunu belirleyecektir. Bu amaçla, ilk bir kaç dakikadan sonra hayatta kalmanıza yardımcı olacak bir kaç küçük kılavuzu bir araya getirdik. Belki de bu sayede oyunun kazananları arasındaki yerinizi alırsınız.

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri

Playerunknown’s Battlegrounds’da önce hangi rolü oynamak istediğinizi bulmak gerçekten önemlidir. Rolünüze karar verdikten sonra ekipman arıyor olacaksınız. Aşağıda paylaştığımız teçhizat setleri saldırı odaklı olarak hazırlanmıştır. Bu teçhizat yapıları, her ikisi içinde yeterli cephane ile sert ve hızlı saldırı için hazırlanmıştır. Bu teçhiçat setleri, diğer setlerle birlikte doğrudan aranılan ekleri etkilemekte.

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri – 1

 Tip Ekipman Adı
 Ana silah  AKM
 Yan Silah  Tommy Gun
 Eklentiler  8x CQBSS
 Kitler  First Aid Kit, Painkillers & Bandage

 

PUBG En İyi Saldırı Teçhizat Setleri – 2

 Tip Ekipman Adı
 Ana silah  SCAR-L
 Yan Silah AKM w/ Red Dot Sight, Extended QuickDraw Mag & Compensator
 Yakın Dövüş Pan
 Eklentiler 4x ACOG Scope, Extended QuickDraw Mag & Compensator
 Kitler First Aid Kit, Painkillers & Bandage

 

  • Saldırı odaklı teçhiçat seti hasara odaklandığından AKM’yi kullanmanızı öneririz. İyi bir aralık ve doğrulukla ağır hasar verir. AKM, yan silah seçiminde oldukça etkilidir.
  • Bu teçhiçat seti için en iyi eklenti 8x CQBSS. 8x CQBSS, daha fazla alanı görmenizi sağlar. Fakat alan daraldıkça olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir.
  • Yan silah konusunda benzer özelliklere sahip başka silahlar seçebilirsiniz. Diğer silah çeşitleri için PUBG Silah Rehberi yazımıza göz atabilirsiniz.
  • First Aid Kit, Painkillers & Bandage kitleri hasar almanız durumunda sizi kurtaracak olan kitlerdir. Kitlerin önemini asla hafife almayın.
  • PAN (Tava) Kurşun geçirmez olduğundan hem etkili bir savunma aracı, hem de verdiği yüksek hasar oranlarıyla iyi bir yakın dövüş silahıdır. Mutlaka bir tane bulmaya çalışın.

 

 

Önceki İçerikPlayerUnknown’s Battlegrounds Silah Rehberi
Sonraki İçerikCall of Duty: WW2’nin inceleme puanları gelmeye başladı
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz