PlayBook 4 ile Taşınabilir Ev Konsolu!

Önce Xbox 360 sonra da Xbox One için yapılan, ev konsollarının taşınabilir bir hale gelmesini sağlayan Edward Zarick bu sefer gözüne Playstation 4’ü kestirmiş ki bugün karşımıza yeni bir modelle gelmiş: PlayBook 4.

Bayağıdır aklında olan bu kendine has logoya da sahip projeyi bugün yerine getirmiş, üstelik bu sefer renk seçeneği de bulunmakta! Destiny pakediyle beraber gelen beyaz model için Edward Zarick bir farklı prototip daha üretmiş. Üç boyutlu yazıcılarla standart ölçülerde güçlü kasalar üretip, daha önceki modellerde çektiği sıkıntılarını aştığını beliriyor. Tıpkı Xbox One için yaptığı Xbook’lardaki gibi 22″ boyutunda 1080p LED LCD televizyon da kullanılan PlayBook 4’lerin isteğe bağlı HDMI çıkışı da olabiliyor.

Wi-Fi’sinde sorun bulunmadığı için hiçbir şekilde Online deneyimden de vazgeçmenize gerek kalmıyor! Ancak bu konsollar pille çalışmıyor. Yani her ne kadar taşınabilir bir model yapılsa da, güç kablosunun hala bir yere bağlı olması gerekli. Üstelik Playbook 4’ler PS4’ten daha ağır da sayılmıyor. Çünkü yapımcısı PS4’ün içini dışını açmakta.

Peki bu denli bir proje için ne kadar ödenmeli? HDMI’siz 1.395$ gibi bir fiyatı var. Ancak HDMI ekletecekseniz bir de 50$ daha gözden çıkaracaksınız. Kendi PS4’ünüzü verip Playbook 4’e 300$ daha az ödeyerek sahip olabilirsiniz. Öncelikle geri ödenemeyen bir miktar para bağışlayıp listeye adınızı soktuktan sonra 2-3 hafta Playbook 4’ünüzün hazırlanmasını bekleyecek ve hazır olduğunda kalan miktarı ödeyeceksiniz.

Playbook 4’ün üzerindeki tuş ve köşe renklerini de ayarlayabilirsiniz. Destiny pakedine özel kasa rengide seçebiliyorsunuz ancak yapabileceğiniz geliştirmeler sadece bundan ibaret. Çünkü başka türlü performans modifikasyonu ve geliştirilme yapılması illegal olmakta. Ayrıca geri iade edilemiyor çünkü kullanıcıya özel yapılmakta.

1.395$ şu an 3.000 TL civarında, değer mi değmez mi bilemeyiz ancak Playbook 4 çok hoş duruyor. Eh hoş durduğu kadar da el emeği var. Playbook 4’ün yapımcısı Edward Zarick’in hazırladığı videoyu da izleyebilir kararı kendiniz verebilirsiniz.

Önceki İçerikYeni PS Vita ile bambaşka bir oyun deneyimi
Sonraki İçerikCannon Brawl İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz