PES 2014: Yeni Veri Paketi Bu Ay Sonunda Yayınlanacak

KONAMI oyuncuları dinliyor! Yeni very paketi futbolcu kadrolarını güncelleyecek ve PES 2014’e 800 yeni benzerlik ekleyecek

 

Konami Digital Entertainment B.V. PES 2014 için ay sonunda ücretsiz olarak sunulacak olan Veri Paketi 2 ile ilgili detayları açıkladı.

 

Tüm takım kadrolarını tamamen güncellemek üzere tasarlanan bu paket tüm transferleri dikkate alarak şu andaki tüm futbolcuların doğru takımlarında olmalarını sağlayacak. Yayıncı ayrıca bu paket ile oyuna ekleyeceği 800’ün üzerinde yeni yüz ile oyunun etkileyici görsellerinin gerçekçiliğini daha da arttıracak. Bu sayede Manchester United’tan Da Silva kardeşler, Boca Juniors’tan Riquelme, Real Madrid’den Isca ve İngiltere’den Jack Wilshere gibi futbolcular oyunda çok daha gerçekçi halleriyle yer alacaklar.

 

Kadro güncellemelerine ek olarak PES topluluğunun yapmış olduğu geribildirimler dikkate alınarak veri paketi yoluyla oyuna birçok yenilik de eklenecek. Bu güncelleme ayrıca oyunun çevrimiçi öğelerini de geliştirecek ve uzun süredir beklenen 11’e 11 moduna ek olarak sohbet üzerinde yapılan geliştirmeler ve oynanış üzerinde yapılan ince ayarları da içerecek. Yeni ‘Takım Oyunu’ lobi sistemine ek olarak oyunun Turnuva Moduna çevrimiçi turnuvalar ve Master League Online turnuvaları da eklenecek.

 

Önemli takımlarla yapılan sponsorluk anlaşmaları sonucunda oyuna yeni resmi formalar ve Santos, Palmeiras ve Flamengo gibi takımlara üçüncü formalar da eklenecek. Yeni adidas, Nike, Puma ve Mizuno kramponları da eklenenler arasında yer alırken, bunlar oyunun daha fazla işlevsellik kazandırılarak kullanımı kolaylaştırılan Düzenleme modu yoluyla kullanılabilecekler.

Basın Bülteni

Önceki İçerik90’ların Unutulamayan Atari Oyunları
Sonraki İçerikBlizzCon ® Bu Hafta Geri Dönüyor!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz