Pecaminosa: A Deadly Hand, 28 Şubat’ta PC ve konsollara geliyor

Noir tarzı RPG oyun olan "Pecaminosa: A Deadly Hand", Cereal Games tarafından geliştirilmiş olup, 2Awesome Studio tarafından yayınlanacak olan La Soirée epilog bölümü ile birlikte 28 Şubat'ta PC ve konsollara gelecek.

2Awesome Studio (2AS), Pecaminosa: A Deadly Hand’in Steam, Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox platformlarında 28 Şubat’ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu yeniden yayınlanan polisiye aksiyon RPG versiyonu, orijinal oyunu ve en son DLC’si La Soirée’yi içerecek; böylece orijinal sonun açıklığa kavuşmamış gizemlerine son verilecek.

Nintendo Switch ve Xbox için ön siparişler 21 Şubat’ta başlayacak. Daha önce orijinal oyunu satın alan Steam ve Switch oyuncuları, bu yeni paketi ücretsiz bir güncelleme olarak alacaklar.

Oyun Hakkında

“Pecaminosa: A Deadly Hand”, ABD ve Meksika arasındaki sınır kasabasında geçen, kumar, yolsuzluk ve suçun günlük yaşamın bir parçası olduğu bir noir ARPG’dir. John Souza için, daha iyi günler geçirdiği eski bir dedektif için, bu saklanmak ve içki şişesinin dibinde huzur bulmak için mükemmel bir yerdir.

John, bir sonraki işinin gerçek bir hayaletten geleceğini asla tahmin etmezdi. Charlie’nin “İki Melek” hayaleti, ona bir görevle görünür: Eski ortaklarını yakalamak ve günahlarının kefareti için cennetin kapılarından geçmek için.

ANA ÖZELLİKLER

Gölgede. En sevdiğiniz noir filmlerinde olduğu gibi, temel içgüdülerinize hitap edecek, karanlık ve suç dolu bir dünyanın parçası olun. Caz ritminde ahlaki sınırlarınızı zorlayın ve görevinizi tamamlamak için ne kadar ileri gitmeye istekli olduğunuzu öğrenin.
Er demir alır, kızılderili oyuncağı. Sıkı bahse girin, çökene kadar içki için, zevke teslim olun, pisliklerle dost olun, iyi adamları rüşvet edin… Hayal gücü sınırlı değildir, ancak kafanıza bir kurşun yemek istemiyorsanız dikkatli olun.
Ölümcül kostüm. Deneyim puanlarınızı dört farklı parametreye (Şans, Zeka, Güç ve Dayanıklılık) dağıtın ve ekipmanınızı özel yapınıza göre seçin. Ayrıca, karakterinizin görünümünü özelleştirebileceksiniz – şık adamların kazanma şansı daha yüksektir!
Gümüş ve kurşun. Sürükleyici bir hikayenin yanı sıra büyük, kötü patronlarla da savaşacaksınız. Hamlelerine dikkat edin, yoksa yakında balıklarla uyuyacaksınız.
Son, asla son değil. Havada tehditkâr bir şey var ve bu frengi değil. Bu, Pecaminosa’nın seçkinlerini ve Sully, John’un dedektif ortağı, kaybolmadan önce araştırdığı bir davayı içeriyor. Onun izlerini takip edin, yeni ipuçları bulun ve ona ne olduğunun gerçeğini ortaya çıkarın.

Önceki İçerikHONOR ve Gameloft, Katlanabilir Telefon Oyun Deneyimini İyileştiriyor
Sonraki İçerikRebel Transmute: 14 Mart’ta Tüm Platformlarda!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz