Rebel Transmute: 14 Mart’ta Tüm Platformlarda!

Bugün JanduSoft için oldukça önemli bir gün. Solo geliştirici Evan Tor Games tarafından geliştirilen çarpıcı bir metroidvania oyunu olan Rebel Transmute’un lansmanı yaklaşıyor. Oyuncular, Uzay Çöpçüsü Moon Mikono olarak kayıp annesinin sırrını çözmek için kararlı bir maceraya atılacaklar.

Rebel Transmute, 14 Mart’ta Steam, Xbox One & Series, PlayStation 4 & 5 ve Nintendo Switch platformlarında piyasaya sürülecek.

Rebel Transmute’da oyuncular, oyunu değiştiren yükseltmeleri değiştirerek kendi oyun tarzlarında meydan okuma özgürlüğüne sahip olacaklar. Agresif bir yaklaşımı mı yoksa daha stratejik bir yaklaşımı mı tercih ederlerse etsinler, Rebel Transmute her oyuncunun zevkine uygun geniş bir yelpazede benzersiz yükseltmeler sunar. Bu büyüleyici hikayeyi her oyuncu kendi yoluyla deneyimleyecek.

Rebel Transmute’un tehlikeli patronlar ve yaratıklarla dolu yayılan piksel sanat dünyası, görülmeye değer bir manzara sunuyor. Canlı bitki örtüsünden (Overgrowth) parlayan mercan kayalıklarına (Coral Fissure) ve ışıldayan kristal kaplı Yüzey’e kadar nefes kesen manzaraları içerir.

Oyunun özellikleri arasında 80’den fazla benzersiz düşman ve 8’den fazla korkutucu patron, oyunu değiştiren yetenekler, 40’tan fazla isteğe bağlı yükseltme, farklı biyomlara sahip geniş bir harita ve modern bir bilim kurgu ortamında anlatılan kişisel ve içten bir hikaye bulunuyor.

Önceki İçerikPecaminosa: A Deadly Hand, 28 Şubat’ta PC ve konsollara geliyor
Sonraki İçerikDiablo IV 28 Mart tarihinde Game Pass’e geliyor
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz