Nioh Son Eklentisine Kavuşmak Üzere

William'ın sonu nasıl olacak ?

Nioh‘un son indirilebilir içeriği olacak olan Bloodshed’s End, Sengoku döneminde son bir maceraya daha atılmamıza olanak sağlıyor.

Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Team Ninja‘nın yaratıcı yönetmeni Tom Lee, PlayStation resmi sayfası üzerinden bir paylaşımda bulunarak son eklentilerini duyurdu. Tom Lee bu paylaşımda, oyuncuların heyecanını diri tutmak için çok sıkı çalıştıklarını belirtmiş. Bloodshed’s End isimli bu yeni indirilebilir içerik, kanlı Sengoku dönemini sonlandırmak için en uygun parça olarak görülmüş.

Bloodshed’s End, hikayeyi Defiant Honor‘ın bıraktığı yerden devam ettirecek. Hikayede en son Osaka Kuşatması, Toyotomi ve Tokugawa arasında imzalanan barış antlaşmasıyla sona ermişti.

Barış imzalandı imzalanmasına ama savaşın çetinliği, kaleyi içeriden ve dışarıdan savunmasız bıraktı. Bu da kaçınılmaz olarak baş kaldırılara ve başka bir savaşa yol açtı. Bu, Sengoku döneminin son bölümü olduğu gibi oyunun ana karakteri olan William’ın da son macerası.

Bloodshed’s End, bu yeni macerada bizlere yeni bir de mod sunuyor. En güçlü savaşçılar, Abyss isimli bu yeni mod ile hiç sonlanmayan bir savaşta güçlerini test edebilecekler. Bu yeni mod, en yetenekli oyuncular için bile destansı ve sıra dışı bir tecrübe olacak.

Bu yenilikleri duyuran Tom Lee sözlerini şu şekilde sonlandırıyor:

”Burada her samuray için bir şey var, yolda da birkaç sürpriz. O yüzden bir an önce maceraya atılın, silahlarınızı hazırlayın ve Ki seviyelerinizi kontrol etmeyi unutmayın! Bu cehennemin dibine gidip geri geleceğiniz bir yolculuk olacak.” 

Nioh’un en yeni ve en son indirilebilir içeriği olacak olan Bloodshed’s End, 26 Eylül 2017 tarihinde PlayStation 4 sahipleri tarafından erişilebilir olacak.

Önceki İçerikBethesda’nın bu yıl çıkacak ve henüz duyurmadığı bir oyunu var
Sonraki İçerikLife is Strange: Before the Storm İnceleme
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz