Nindie Showcase İle Switch Yeniden Canlanacak

Nintendo aradığı kanı indie oyunlarda buldu

PAX West sırasında düzenlenen Nindie etkinliği ile Nintendo Switch, oyun yağmuruna tutuldu.

Nintendo Switch için özel olarak tasarlanan veya halihazırda başka platformlarda çıkışını yapmış olmasına rağmen Switch ile uyumlu hale getirilmesi planlanan oyunların duyurulduğu Nindie, PAX West oyun fuarında sesini duyurdu.

Nindie etkinliğinde duyurulan oyunlar arasında Super Meat Boy Forever, Shovel Knight: King of Cards, Yono and the Celestial ElephantNo More Heroes: Travis Strikes Again ve Worms W.M.D gibi dikkat çeken isimler de var.

Bizzat Nintendo’nun kıdemli yönetici kadrosunda hizmet veren Damon Baker’ın ağzından dinlediğiniz yukarıdaki video, Switch’in bağımsız oyunlara ne kadar elverişli bir platform olduğunu gösteriyor. Başarılı bağımsız oyun Stardew Valley için çoklu oyuncu desteğinin duyurulmuş olması bu elverişliliğin en somut örneklerinden.

Videoda ayrıca SteamWorld Dig 2‘nin 21 Eylül 2017 tarihinde ilk kez Switch platformu üzerinden çıkış yapacağı vurgulanmış durumda. Etkinliğin finalinde görünen No More Heroes: Travis Strikes Again ise açılışını Wii’de yapan serinin yoluna Nintendo ile devam edeceğini gösteriyor.

Önceki İçerikThe Witcher serisinin 10. yılına özel muhteşem bir video yayınlandı
Sonraki İçerikMario’nun Tesisatçılık Günleri Artık Geride Kaldı
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz