Mstar’a Yeni Yama Geldi!

MStar’ın beklenen yaması sonunda geldi! MStar’cıların, “yeni şarkı!” diye haykırışlarla uzun zamandır beklediği yama sonunda geldi! MStar’a listeleri alt üst eden, internet ile tüm dünyaya yayılan ve hala akıllardan çıkmayan Koreli şarkıcı PSY’ın ünlü single’ı Gangnam Style sonunda geldi! MStar’cıların sevgi ve neşesi yama süresince gösterdikleri ilgi gerçekten görülmeye değerdi.

Gangnam Style’ın yanı sıra bir çok yabancı hit müzik MStar’da dansın ateşini yeniden canlandırdı. Tabii ki büyük yama bu kadarla da sınırlı değil, kızlar ve erkekler için bir çoğu oyun içi parayla satın alınabilecek birbirinden şahane kıyafetler geldi.

MStar’ın Nisan ayı sürprizleri bu kadarla bitmiyor! Oyuna uzun zamandır girmeyen oyuncular için ve zaten MStar’da olanlar için birbirinden harika ödüllerin olduğu etkinlikler Nisan ayı boyunca MStar’da!

MStar’ın yenilikleri saymakla bitmiyor ancak bu kez bambaşka bir yenilik daha var! MStar’da hiç bir oyunda görülmemiş ve görülmeyecek bir yarışma başladı! EviMStar! Evet eğer en güzel ev benim evimdir diyeniniz varsa bu yarışmaya mutlaka katılmalısınız! Her akşam saat 19:00’da MStar TV ekranlarında eğlenceyi DJ’lerin sunumuyla bu yarışmada yaşayın!

Basın Bülteni

 

 

Önceki İçerikKehanet Online’dan Her İhtiyaca Bedava…
Sonraki İçerikRakion Bu Hafta Sonu da Dopdolu!
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz