Mortal Kombat X’in Xbox 360 ve PlayStation 3 Sürümleri İptal Edildi

Warner Bros., eski nesil konsollarda oyunu piyasaya süremedikleri için “çok üzgün” olduklarını belirtiyor.

Mortal Kombat X, PlayStation 3 ve Xbox 360‘a gelmeyecek. Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından resmen doğrulanan bilgiye göre, oyunun eski nesil konsol sürümleri iptal edildi.

“Aylar süren geliştirme aşamasından sonra Warner Bros. Interactive Entertainment olarak üzücü sonucu sizlere sunuyor ve Mortal Kombat X’in Xbox 360 ve PlayStation 3 konsolları için çıkış yapamayacağını üzülerek belirtmek istiyoruz. diyen şirket, “Ekibimizin eski nesil konsollara oyunu sunmak için titizlikle çalıştığını bilmezini isteriz. Ancak aylar süren geliştirme sürecinin ardından Mortal Kombat X’in bu konsollarda hedeflediğimiz kaliteye ulaşamadığını gördük ve başlangıçta planladığımız hedeflerimizin gerçekleşememesinden dolayı sizlerden özür diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Mortal Kombat X’i PS3 ve Xbox 360 için ön sipariş verenler ise, ödeme ücretlerini geri alabilecekler.

İlk olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC sürümleri ile aynı anda yani Nisan ayında çıkması planlanan Mortal Kombat X’in Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümleri, Warner Bros. tarafından yaz mevsimine ertelenmişti. Fakat daha sonra tekrar bir erteleme ile bu tarih bu yılın sonlarına itilmişti.

Oyunun PC sürümünü geliştiren High Voltage Software, ek olarak Mortal Kombat X’in Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümleri geliştirilmesinden de sorumluydu.

Önceki İçerikLawBreakers’dan Daha Fazla Oynanış Görüntüsü!
Sonraki İçerikLizard Squad soruşturmasında yeni gelişme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz