Miitopia Nintendo Switch için çıktı

Kötü Dark Lord tarafından çalınan yüzleri kurtarma görevinde düşmanlarla savaştığınız geniş bir dünyada yolculuk yapın.

Basın Bülteni


Miitopia bugün Nintendo Switch’te çıktığında oyuncular çılgın ve tuhaf bir maceraya atılabilirler. Kötü Dark Lord tarafından çalınan yüzleri kurtarma görevinde düşmanlarla savaştığınız geniş bir dünyada yolculuk yapın. Oyuncular, keşif gezisine katılan cesur partiden büyük kötü adam olan Dark Lord’un kendisine kadar, başrollerde istedikleri kişiyi yaratabilir ve kadroya alabilirler.

Korkunç düşmanları yendikten sonra handa dinlenmek ve Mii karakterleri arasındaki bağları beslemek önemlidir. Parti üyeleri bir araya getirilirse, arkadaşlıkları gelişecektir. Mii karakterler kafeye, sinemaya ve daha fazlasına gezilere gönderilebilir. İki arkadaşlık asla aynı olmayacak! Macerayı benzersiz kılacak komik etkileşimler, rastgele değişimler ve beklenmedik durumları bekleyin.

Parti, güvenilir bir at arkadaş ile tamamlanır. Oyuncular yeni arkadaşlarıyla vakit geçirirse sadakatiyle ödüllendirilir. At, savaşta bir yardım toynağı uzatacak ve daima onların yanında duracaktır.

Mii karakterleri Nintendo Switch Mii yaratıcısı aracılığıyla oluşturulabilir ve oyuna eklenebilir – ayrıca arkadaşlardan renkli bir kadro yaratmak mümkündür. Miitopia’da oyuncular artık göz alıcı peruklar, renkli saç stilleri ve savaşa hazır makyajlarla Mii karakterlerinin her zamankinden daha muhteşem görünmesini sağlamak için daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip.

Bu komedi dolu fantastik macerayı tatmak isteyen herkes için ücretsiz bir Miitopia demosu mevcut. Kaydedilen verileri demodan oyunun tam sürümüne aktarmak mümkündür, böylece oyuncular maceralarına sorunsuz bir şekilde devam edebilirler.

Önceki İçerikYeni Mario Golf: Super Rush fragmanında karakter kadrosu ve yeni bir mod tanıtıldı
Sonraki İçerikYeni Back 4 Blood fragmanı “The Cleaners”ı tanıtıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz