Middle Earth Shadow of Mordor Yeni Fragmanı

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) ve Monolith Productions, yeni oyunları Middle Earth Shadow of Mordor için yeni bir fragman yayınladı.

Fragmanda, Shadow of Mordor’un açık dünya oynanışı ile ilgili bilmeniz gereken her şeyle ilgili bilgiler paylaşıldı.

Fragman ile Middle Earth Shadow of Mordor karakterlerine, açık dünya oynanışa, hikayeye ve yenilikçi Nemesis Sistemi’ne yakından bakıyoruz. Oyuncular Talion ve Celebrimbor’un macerası hakkında yeni bilgiler edinmekle birlikte özel yeteneklerini Sauron’un ordularına karşı nasıl kullanabileceklerini öğreniyorlar.

Shadow of Mordor sizlere Lord of the Rings evreninde dinamik bir oynanış ve orjinal bir hikaye sunuyor. Oyunda en büyük silahınız, orc komutanlarını kendi iradenize boyun eğdirerek onları birbirlerine düşürüp zayıflatabilirsiniz. Nemesis Sistemi ile birlikte oyunda yaptığınız her seçimin farklı bir sonucu oluyor ve hikayeniz sürekli değişiyor ve oyuna tekrar oynanabilirlik kazandırıyor. Talion’un intikam hikayesinin yanı sıra oyunda Güç Yüzüklerine Dair yeni bilgiler de öğreniyoruz.

 

Middle Earth Shadow of Mordor artık telefonunuzda!

 

Palantir uygulaması ise artık App Store’da! Oyun çıkışını gerçekleştirdikten sonra oyunla ilgili tüm detaylı bilgileri, hayranların yaptıklarını ve daha fazlasını uygulamanızda bulabileceksiniz.

Middle Earth Shadow of Mordor PlayStation 4, Xbox One ve PC( Steam üzerinden) platformları için 3 Ekim’de, Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için ise 21 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikFar Cry 4’ün yeni videosu ile Pagan Min’i yakından tanıyalım
Sonraki İçerikTitanfall’un IMC Rising DLC’si çıkışını gerçekleştirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz