Master Chief aslında ölmemiş miydi?

Xbox’ın YouTube kanalından yayınlanan TV uyarlamalı Halo 5: Guardians tanıtımında bazı kafa karıştırıcı noktalar var. Master Chief sanılanın aksine aslında ölmemiş  olabilir mi?

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=hCP0GSB2A8E

Spartan Locke’un Master Chief’i alt etmesi tamamen bir yanlış anlaşılma olabilir.  Ayrıca Halo 5:Guardians’ın Xbox One çıkış tarihi 27 Ekim olarak duyrulmuştu. Ne tesadüftür ki, 27 Ekim 2560 da Chief’in sözde ölüm tarihiydi. Şu an yapabildiğimiz tek şey tanıtım videosunu izleyip “Nasıl ya?!” demek elbette. Siz de büyük bir Halo fanıysanız eğer gelişmeler için takipte kalın!

Önceki İçerikRise of the Tomb Raider’ın DLC’lerine ait detaylar
Sonraki İçerikTitanfall’un satış rakamı 10 milyona ulaştı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz