MARVEL Future Fight Yeni Karakter Jessica Jones’a Sıcak Bir Karşılama Yapıyor

Black Friday Etkinliği Özel: Netmarble, özel yayımla hayranların ilgiyle takip ettiği ürünleri geri getiriyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp bugün hayranları için yepyeni karakteri kadın detektif Jessica Jones’un, yeni karakter giysilerinin ve özel Black Friday Satış Etkinliği’nin yayımlanmasıyla MARVEL Future Fight‘a güncelleme geleceğini açıkladı. 

Netmarble, Black Friday çılgınlığını, kısıtlı zamanlı özel sürüm ve çok sevilen kıyafetlerin tekrardan piyasaya sürülmesiyle kutluyor. Bugüne kadar yayımlanmış dünya çapında ünlü olan her bir MARVEL Future Fight karakter kıyafeti eşsiz yeni yetenekler ve kabiliyetler sunmaktadır ve sadece kısa süreliğine bulunmaktadır.

Netmarble Games, Denizaşırı Ülkeler Başkanı Seungwon Lee, “Oyuncuları MARVEL Future Fight‘ın çok sevilen karakter kostümlerinin keyfini sürmeye davet ediyoruz.MARVEL Future Fight hayranları, her bir karakteri eşsiz yapan, detaylı, birebir aynı tasarlanan kostümleri her zaman sevmişlerdi ve artık onlarla oynama fırsatına da sahipler! Future Fight dünyasına yetenekli detektif Jessica Jones’un da katılımıyla birlikte, bu Black Friday Etkinliğinin uzun süre hatırlanacağını düşünüyoruz” dedi. 

MARVEL Future Fight’daki Yenilikler

Yeni Karakter Jessica Jones: Çok az çaba sarf ederek arabaları kaldırmasına olanak tanıyan insanüstü güçleriyle çok güçlü bir kadın ve yetenekli bir detektif. Fiziksel yaralanmalara karşı yüksek bir direnci var ve yumruk yumruğa savaşlarda mükemmel. Oyuncular artık gizli yetenekleri ve eşsiz kabiliyetleriyle Jessica Jones karakteriyle oynamanın tadını çıkaracaklar.

Yeni Kıyafetler ve 6-Yıldız Yetenekleri: 10’dan fazla 6 yıldız yeteneklerinin yanı sıra,Iron Fist, Daredevil ve Superior Spider-Man ve Doctor Octopus karakterlerine bu güncellemeyle birlikte yepyeni ve mükemmel kostümler geldi. Bu karakterlerin yanı sıra Daisy Johnson da Marvel’in Agents of S.H.I.E.L.D.’ın yeni sezonunda doğrudan yeni bir kostüme sahip oluyor.

Black Friday Etkinliği: Oyun severler, özel fiyatlarda tekrardan piyasaya sürülecek olan nadir karakter kıyafetleri koleksiyonunu tamamlayabilir. Black Friday Etkinliği Kasım sonunda başlıyor.

Ünü Marvel Çizgi Roman yazarı Peter David, Karınca Adam, Demir Adam, Thor, Örümcek Adam, Daredevil, Galaksinin Korucuları ve Gizli Savaşların Süper Kahramanları dâhil 65’den fazla oynanabilir karaktere sahip MARVEL Future Fight‘ın ortaya çıkışında yer almıştır. Oyuncular, mükemmel grafikler ve yenilikçi kontrollerin keyfini sürerken Doctor Octopus veya Ultron gibi Süper Kötü Karakterle yüz yüze savaşmak için kendi Süper Kahraman Ekibini kurabiliyorlar.. MARVEL Future Fight aynı zamanda destek ve aksiyon dolu eğlence için işbirliği içerisinde hareket etme fırsatı da sunuyor.

MARVEL Future Fight‘ın 149 ülkede lansmanı yapıldı ve Kore, Tayvan, ABD ve Birleşik Krallık dâhil 118 ülkede En İyi 10 Listelerinin zirvesine çıktı. İlk 5 ayda 28 milyondan fazla indirilen, MARVEL Future Fight, Mayıs 2015 tarihinde genel sıralamada 6’ncı sıraya oturarak, App Store ve Google Play™ Store’un zirvesinde çıktı. MARVEL Future Fight, ABD, Güney Kore ve Fransa dâhil 40 ülkeden fazla yerde günlük indirilme sayısında birinci sıraya yerleşerek IPhone® oyun sıralamalarına hâkim oldu.

MARVEL Future Fight App Store™ ve Google Play™’de dünya çapında indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

Önceki İçerikWorld of Tanks’ın PS4 Betası Başlıyor
Sonraki İçerikPES 2016’nın Ücretsiz Versiyonu Listelendi
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz