Lords of the Fallen 2 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Lords of the Fallen 2 çıkış tarihi belli oldu. Oyun, 2017 yılında çıkış yapacak.

Lords of the Fallen 2 çıkış tarihi belli olmaya başladı. Daha önceden yapım aşamasında olduğu açıklanan Lords of the Fallen‘ın devamı Lords of the Fallen 2’nin çıkış tarihi beklenildiği gibi 2017 yılı olarak belirtildi. Geliştirici şirket CI Games tarafından çıkış tarihi olarak 2017 yılı gösterilen Lords of the Fallen 2, ilk oyunun yardımcı geliştirici ekibi Deck 13 olmadan geliştirilecek.

CI Games’in başında bulunan Marek Tyminski, “Şu anda Deck 13 ile birlikte çalışmıyoruz.” dedi ve ekledi, “Projeye başladık, bir konsept oluşturmaya başladık ve kesinlikle birden fazla ortakla birlikte çalışmalar yürütüyoruz ancak Deck 13 bunlardan biri değil.”

Deck 13 stüdyosunun neden serinin ikinci oyununa dahil edilmediği konusuna da açıklık getiren Tyminski, “Lords of the Fallen’ın çıkışından sonra yapabileceğimiz muhtemel şeyleri konuştuk. Sonuç olarak, iki taraf için de böyle bir partnerliğin devam ettirilemeyeceğine karar verdik.” dedi.

İlk Lords of the Fallen oyunu 900 binden fazla satmış, başta CI Games ve Deck 13 stüdyoları olmak üzere Çin ve İngiltere’de bulunan diğer stüdyolar tarafından geliştirilmişti  CI Games ayrıca Sniper: Ghost Warrior 3 planları üzerinde de çalışma yürütüyor olabilir.

Lords of the Fallen 2’ye ek olarak, CI Games ilk oyunun mobil sürümünü de piyasaya sürecek.

Önceki İçerikCombat Arms: Line of Sight İkinci Kapalı Beta Sürecine Girdi
Sonraki İçerikEfsane Savaşları Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz