Ertelenen DP-HWA Maçı Hakkında Yeni Karar!

Bugün ertelenen DP-HWA maçı hakkında Riot Games Türkiye kesin kararını açıkladı.

League of Legends Şampiyonluk Ligi 6. Hafta 1. Gün karşılaşmalarından Dark Passage – HWA. Gamesatış arasında gerçekleşen ve üst sıraları çok yakından ilgilendiren derbi mücadeledesi, oyunun 25. dakikasında gelen duraklatmanın ardından sorunun çözülmediği ve bunun için maçın ertelendiğini sizlere belirtmiştik. 

Yayın esnasında sunucular tarafından maçın ertelendiği belirtilmesine rağmen geçtiğimiz saatlerde lolespor.com üzerinden yapılan resmi açıklamaya göre, HWA’nın duraklatmanın hemen ardından kural ihlali yaptığı gerekçesi ile hükmen mağlup olmasına karar verildi ve Dark Passage müsabakayı hükmen kazandı.

Riot Games Türkiye‘nin yayın esnasında “erteleme” kararı vermesine karşın daha sonradan bu kararı değiştirmesi ise kafalardaki soru işaretlerini daha çok artırdı diyebiliriz.

Resmi siteden yapılan açıklamada, “Şampiyonluk Ligi takımlarından HWA.Gamesatış oyuncularından Sebastian ‘niQ760’ Robak ve Piotr ‘SuperAZE’ Prokop’un, Dark Passage ile oynadığı maçın 24.57’nci dakikasında gerçekleşen duraklatmanın ardından iki takıma da verilen ‘takım savaşına girmeme’ talimatına uymamasından dolayı, HWA.Gamesatış takımı dürüstlük ve sportmenlik prensipleri dışında avantaj sağlamaya teşebbüs ettiği için hükmen mağlup sayılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Önceki İçerikPhantomers İnceleme – Açık Beta Öncesi
Sonraki İçerikGTA V Türkçe Yama Sonunda Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz