LoL LCS Playoff Karşılaşmaları Belli Oldu

Dün oynanan LCS maçlarının sonucunda LCS playoff karşılaşmaları belirlendi.

9 Hafta boyunca süren NA ve EU LCS takımlarının kendi aralarında mücadele etmelerinin sonucunda playofflarda kiminle karşılaşacakları belli oldu. NA LCS‘in ilk üçlüsü arasındaki beraberliği bozabilmek için oynanan oyunlar sonucunda Team Liquid, Counter Logic Gaming‘i yenerek Sezonu 1.sırada bitirdi ve iki takımda playoffların ilk turunu bay geçti.

EU LCS‘i 1.sırada bitiren Fnatic ise LCS tarihinde bir ilke imza atarak sezonu 18-0 bitirmeyi başardı.

 

League of Legends 2015 NA LCS Playoff Eşleşmeleri
League of Legends 2015 NA LCS Playoff Karşılaşmaları

Sezonu 1.bitiren Team Liquid 15 Ağustosta şampiyonlarını LCS Playoff Karşılaşmaları serüveninde koruyabilmek için Gravity vs Team SoloMid karşılaşmasının kazananıyla Bo5 serisi oynayacak. Aynı şekilde arkadan gelip Playoffları kazanmaya tarihinde ilkkez bu kadar yaklaşan Counter Logic Gaming‘de Team Impulse vs Team Dignitas’ın kazananıyla Bo5’da karşılaşacak.

 

League of Legends 2015 EU LCS Playoff Eşleşmeleri
League of Legends 2015 EU LCS Playoff Karşılaşmaları

 

Mükemmel sezonu başaran takım Fnatic 15 Ağustosta son 2 sezonun en heyecan uyandıran takımlarından biri olan ROCCAT ve bir önceki sezon kendilerini Bo5 serisinde 5.oyuna kadar götüren ikonik Unicorns of Love‘ın kazananıyla karşılaşıp mükemmel skorlarını devam ettirmeye çalışacaklar. 16 Ağustosta ise temeli eski Fnatic oyuncularından oluşan Origen, Challenger Serisini ezip geçen H2K ve ispanyol Giants Gaming‘in kazananına karşı playoff yerlerini savunacaklar.

 

Önceki İçerikThe Witcher 3’e “New Game Plus” Özelliği Geliyor
Sonraki İçerikMad Max Oyunu Playstore’da ön siparişte!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz