Little Nightmares III için 18 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Low ve Alone'u karanlık bir yolculuk bekliyor...

Kendine has sanat stili ile dikkatleri üzerinde toplayan korku serisi Little Nightares’in üçüncü oyunu yolda. Little Nightmares III’te iki ana kahraman, Low ve Alone tekinsiz Spiral’de seyahat ederek The Nowhere’den bir çıkış yolu aramak zorunda kalacaklar. Yolculukları, çöl kumlarından yükselen ve şiddetli rüzgarlarla çalışan tuhaf bir yer olan Necropolis’te başlar. Eskiden ‘Sakinlerin’ (Dwellers) yaşadığı bu antik metropol, günümüzde iki çocuğun Canavar Bebek de dahil olmak üzere çeşitli tehlikelerden kaçınmak zorunda kalacağı hayalet bir kasabaya dönüşmüş durumda.

Little Nightmares III’ün co-op modunda oynanan 18 dakikalık bu oynanış videosu, oyuncuları The Necropolis’in derinliklerine çekerek bazı sırlarını açığa çıkarıyor:

Little Nightmares III seride ilk kez online co-op olarak oynanabilecek ve oyuncular bu korkunç dünyada Low veya Alone adlı 2 yeni karakterden birinin rolünü üstlenebilecek. Oyun ayrıca ikinci karakteri kontrol eden yapay zeka ile tek oyunculu olarak da oynanabilecek.

Little Nightmares III 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’de yayınlanacak.

Önceki İçerikDiablo IV Sezon 2: Kan Sezonu’nu bu Cadılar Bayramı’nda oynamanız gereken beş neden
Sonraki İçerikSILENT HILL: Ascension’a gerisayım başladı!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz