Lider Modu ve Oyuncu Kiralama Sistemi Goley’de!

Türkiye’nin en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley, geçtiğimiz hafta gelen yaması ile birlikte birbirinden farklı yenilikleri oyuncularının beğenisine sundu.
Mart ayında Lider Modu’nun yenilenmesi ile oyuncular, artık küme mücadelesi vermek için birbirleriyle mücadeleye başladı. Yeni Lider Modu’nda 6 farklı küme ve her kümede farklı ödül bulunmaktadır. Üstelik oyuncular bu ödüllerin değerlerini topladıkları puanlarla artırabilecek.
Yeni Lider Modu ile ilgili ayrıntılar için; http://joy.ac/GoleyWikia
Mart ayında oyuncularla buluşan bir başka yenilik ise 2010-2011 sezonu Türkiye ligi oyuncuları. Flying Birds’ten Souza, King of Jungle’dan Arda, Dark Eagles’tan İbrahim ve diğer birçok Türkiye ligi oyuncusu Goley’de oyuncuları bekliyor.
Yepyeni içerik, kampanya ve etkinliklerle yoğun bir ay geçirecek olan Goley’e, ilerleyen günlerde gelecek olan ve özellikle Goley oyuncuları tarafından dört gözle beklenen bir başka yenilik ise “Oyuncu Kiralama”. Bu sistem ile birlikte Normal karttan Uzman karta kadar birçok oyuncu kiralanabilecek.
Mart ayı boyunca yapılacak olan tüm etkinlik, kampanya ve gelecek olan tüm yeni içerikler için Goley Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

Basın Bülteni

Önceki İçerikCengiz Han 2: En Yüksek Çeviri Yap, Hediyeleri Kap!
Sonraki İçerikKara Taht: Kadınlar Günü Kutluyor!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz