Lenovo Tab 4 10 ile Sevgililer Günü’nde kusursuz tablet

Lenovo Tab 4 10 ile Sevgililer Günü’nde kusursuz sevgiliye kusursuz tablet Teknoloji devi Lenovo’nun zarif ve şık tasarımıyla olduğu kadar, güçlü performansıyla kusursuz tableti Lenovo Tab 4 10, Sevgililer Günü’nde sevdiğinizin gönlünü çalacak. Lenovo Tab 4 10 ile sosyal medya hesaplarınızda bile tek tableti kullanabilecek ve hiç ayrılmayacaksınız.

 Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Lenovo Tab 4 10 ile Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle ortak kullanabileceğiniz şık ve bir o kadar da dayanıklı bir tablet sunuyor. Lenovo Tab 4 10 size sevdiğinizle tek tableti paylaşma keyfi yaşatacak. Artık sevdiğinizle sadece duygularınızı değil, ayrı parolalar ve ayarlara sahip hesabınızı kullanmak üzere aynı tableti de paylaşabileceksiniz.

Şık dış görünüm, üstün performans

Lenovo Tab 4 10, şık ve cazip görünümünün yanında 64 bitlik dört çekirdekli, güçlü  işlemcisi ile üstün bir performans sunuyor. 2 GB RAM ve16 GB depolama alanıyla desteklenen tablet, 10,1 inçlik ekranı ve mükemmel pil ömrünün dışında Dolby Atmos ses sistemi ile zengin ve güçlü bir ses sunuyor. Sevgililer Günü’nde tabletinizde dinlediğiniz romantik şarkının melodileri dilerseniz kulaklık kullanarak, dilerseniz kulaklıklar olmadan sizi harekete geçirecek.

Mükemmel bir ekranda romantizm

Kablo kullanmayı sevmeyenler için tasarlanmış olan Lenovo Tab 4 10 ile sevdiğinizle aranıza bir kablo bile giremeyecek. Dilediğiniz dijital platformlarda en sevdiğiniz TV programlarını ya da en romantik filmleri birlikte izlemek için mükemmel bir tabletiniz olacak. Lenovo Tab 4 10’un 1280×800 çözünürlüklü, 10,1 inçlik HD ekranının geniş görüş açısı ile Sevgililer Günü’nde elinizde tabletinizle, sevdiğinizle baş başa bir romantizm keyfi de yaşayabilirsiniz.

Önceki İçerikTOGED ve TED Üniversitesi İşbirliğiyle Dijitial Oyun Geliştirme ve Yazılım Eğitimleri Başlıyor
Sonraki İçerikKaspersky Lab güçlü parola oluşturmanın sırlarını paylaştı
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz