LEGO Legacy: Heroes Unboxed Ön Kayıtları Açıldı!

 LEGO Legacy: Heroes Unboxed Ön Kayıtları Açıldı!

Gameloft® Yeni Bir Oyun Fragmanını Yayınladı

Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı markalarından Gameloft, bugün itibariyle LEGO® Legacy: Heroes Unboxed’ın ön kayıtlarının başladığını duyurdu. LEGO hayranları, savaş-RPG severler LEGOLEGACY.com sayfasını ziyaret ederek , yeni çıkacak olan LEGO Legacy: Heroes Unboxed hakkında daha detaylı bilgi edinebilir. Ayrıca
LEGO mini figürlerinin 40 yıllık geçmişini de yine ziyaret edeceğiniz http://legolegacy.com üzerinden öğrenebilirler.

 LEGO Legacy: Heroes Unboxed’ta oyuncular klasik ve modern LEGO mini figürlerini toplayıp, kendi partilerini kurabilecek. Ayrıca  destansı ve eğlenceli takım savaşları ile yeni maceralara atılabilecekler. Oyun, dünden bugüne LEGO hayranlarının favori evrenlerinde, her yaştan oyuncuyu memnun etmek için inanılmaz ayrıntılar ile yeniden yaratılmış ikonik yerlerde geçiyor.

Gameloft, bugün yayınladığı yeni oynanış videosu ile, oyunculara sürpriz kutudan ne çıkacağına dair bir ilk bakış sunuyor.

Ön kayıt yaptıran herkes, oyun bütün dünyada yayınlandığı zaman hem oyun içi paraların, hem de cevherlerin sahibi olacaklar. Ayrıca, ön kayıt yaptıran her oyuncu Hot Dog Guy, Blacktron Dwayne ve Darwin arasında oylama yaparak, oyun yayınlandığı zaman hangi figürün kendilerine hediye edilmesini de belirleme şansını yakalayacaklar!

Önceki İçerikIntel ESL Şampiyonası’nda League of Legends Günü Geliyor!
Sonraki İçerikDell ve Alienware En Üst Düzey Oyun Ekosistemini Tanıttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz