Knight Online Steam Greenlight Etkinliği!

11 yıldır Türkiye ve dünyada en çok oynanan MMORPG oyunlardan biri olan Knight Online, Steam’e girmeye hazırlanıyor! Daha önce, NTT Game’in yeni MMORPG oyunu Kingdom Online, Steam Greenlight’a girmiş ve yeşil ışık almıştı. Şimdi ise efsane oyun Knight Online, yeşil ışık için oyuncularının desteğini bekliyor. İşte Steam Greenlight Etkinliği;

Knight Online’ı Steam platformuna taşıyabilmemiz için gereken ilk şey Steam Greenlight oyları. Tüm oyuncularımızın desteğini esirgemeyeceğine inanıyor ve EVET oyu veren oyuncularımız için bir hediye çekiliş etkinliği başlatıyoruz.

Etkinlik süresince, geçerli bir Steam hesabından Knight Online için Evet oyu veren ve olumlu bir yorum yazan oyuncular arasından yapılacak olan çekilişle 50 oyuncu 1000 NPoint, 10 oyuncu 3200 NPoint kazanacak! Katılımda bulunan oyuncularımızın bu forum konusu altına oy verdiklerini ve yorum gönderdiklerini gösteren bir ekran görüntüsü ve Knight Online karakter adı-sunucu bilgilerini yazmaları gerekmektedir. Kazanılacak olan NPoint hem Knight Online hem de Kingdom Online oyunlarında kullanılabilecektir.

Etkinlik başlangıç tarihi: 16/07/2015
Etkinlik bitiş tarihi: 30/07/2015

Hediyeler;
10 oyuncuya 3200 NPoint
50 oyuncuya 1000 NPoint
1
oyuncuya +7 Dark Knight Silahı

Hali hazırda Steam Greenlight’ta Knight Online için Evet oyu vermiş ancak yorum yazmamış oyuncularımız, olumlu yorumu tamamlayıp çekilişe katılabilirler. Hem Evet oyu vermiş hem de olumlu yorum yazmış oyuncularımız da yine Steam isimlerini bildirerek çekilişe dahil olabilirler.

blank

Ekran Görüntülerinizi 16 Temmuz’dan itibaren BU KONU altından gönderebilirsiniz.

Verdiğiniz oy ve yorumu gösteren ekran görüntüsü paylaşmanız kesinlikle gereklidir. Ekran görüntüsü olmayan başvurular geçersiz olacaktır.
Her hesap yalnızca bir defa etkinliğe katılabilir.
Greenlight desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.

BaşlatTuşu olarak Knight Online’a Steam Greenlight’ta başalarılar diliyoruz.

Önceki İçerikWarcraft Comic-Con Fragmanı!
Sonraki İçerikDead Island 2 Geliştiricisiz Kaldı
Oyun sektörü çalışanı, astronot görünümlü su kayağı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz