BioWare ve Motive oyun stüdyoları güçlerini birleştirdi

Mass Effect: Andromeda'nın yapımcı stüdyosu BioWare Montreal, EA'e bağlı Motive Studios ile birleşti.

Mass Effect: Andromeda‘nın yapımcı stüdyosu BioWare Montreal, EA’e bağlı Motive Studios ile birleşti. 

Mart ayında Mass Effect: Andromeda’nın çıkışının ardından Kotaku, BioWare Montreal’daki çalışanların EA’e bağlı Motive Studios’a geçiş yaptığını yazmıştı. EA bugün bu gelişmeyi resmen doğruladı ve iki stüdyonun birleştiğini açıkladı.

TechRaptor.net’e konuşan EA sözcüsü, “Montreal’deki birçok büyük projenin devamıyla birlikte BioWare Montreal ve Motive Studios’u birleştiriyoruz. Bu şu anda devam eden bir aşama ve ekipteki herkes için pek çok fırsat ve heyecan verici roller mevcut.” şeklinde açıklama yaptı.

BioWare’in Edmonton ve Austin’de yer alan diğer iki stüdyosu ise faaliyetlerine normal bir şekilde devam edecek. Geçtiğimiz günlerde de tecrübeli yapımcı Casey Hudson’ın BioWare’e geri dönerek Anthem’ı geliştiren Edmonton ekibinin başına geçtiği duyurulmuştu.

BioWare Montreal’den Motive Studios’a geçen çalışanların ise Star Wars: Battlefront II üzerinde çalışacağı belirtildi. Bu stüdyo, Assassin’s Creed serisinin yapımcılarından Jade Raymond tarafından yönetiliyor ve ayrıca Assassin’s Creed tarzı bir aksiyon oyunu” üzerinde de çalışmalar yapıyor.

İLGİLİ HABER – EA Games’ten “Assassin’s Creed” atağı

Jade Rymond, 2015’in Kasım ayında EA’e geçerek Motive Studios’u yönetmeye başlamıştı. O günden itibaren Assassin’s Creed tarzında bir aksiyon oyununun hazırlıkları yapılıyor.

Önceki İçerikPatapon Remastered İnceleme
Sonraki İçerikPS4’ün güncel satış rakamı açıklandı, geçen yıla göre düşüş var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz