HUAWEI WATCH GT Türkiye’de satışta!

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, HUAWEI WATCH GT adındaki yeni giyilebilir teknoloji ürününü Türk tüketicilerinin beğenisine sundu. HUAWEI yeni giyilebilir cihazları ile tüketicilerin faaliyetlerini takip etmeleri ve bilimsel araştırmalara dayanan fitness önerileri almaları için yeni ve sofistike yollar sunuyor.

HUAWEI WATCH GT

HUAWEI WATCH GT; klasik ve spor olmak üzere iki farklı versiyonlar karşımıza çıkıyor. Yüksek pil ömrü, düşük güç tüketimi, sofistike aktivite takibi ve fitness koçluğu özelliklerini de barındırıyor.

Giyilebilir Teknoloji yavaş yavaş rutin hayatımızın bir parçası haline gelmekte. Akıllı telefonların bir uzantısı olarak giyilebilir teknolojik ürünler, tüketicilerin akıllı telefonlarından maksimum verim alabilmesi adına tamamlayıcı bir görev üstleniyor. Giyilebilir teknolojik ürünlerin pil ömrü göz önünde bulundurularak geliştirilen ürün, maksimum pil ömrünün fazla olduğunu savunuyor.

HUAWEI WATCH GT’de maksimum pil ömrünü artırmak için bir algoritma geliştirmişler. Bu algoritma kullanımınıza bağlı olarak performans ve verimlilik modları arasında dinamik bir geçiş yapmanızı sağlıyor. Bu sayede akıllı güç tasarrufu yapıyor. Akıllı güç tasarrufu, akıllı saatin sık kullanım modundayken iki haftaya kadar açık kalmasını sağladığını da ayrıca belirtiyorlar.

HUAWEI WATCH GT Özellikler

İşlevsel Teknik Özellikler

• Huawei Watch GT Akıllı Saat modelleri 128 MB dahili ROM ve 16 MB dahili RAM’e sahip.
• Wi-Fi desteği bulunmayan cihazda BT 4.2 ve BLE, Bluetooth bağlantılar seçenekleri ver.
• Huawei Watch GT akıllı saatin AMOLED ekranı kaydırma ve dokunma hareketlerini destekliyor. 1.39” renkli AMOLED ekran, parmak izini önleyen bir kaplamaya sahip. Ekran çözünürlüğü ise 454 x 454, PPI 326 değerinde.
• Akıllı saatin çalışmak için gereksinim duyduğu en düşük işletim sistemleri Android 4.4 ve iOS 9.0.
• Huawei Watch GT akıllı saat özellikleri arasında sektörde bir ilk olan çipset mimarisi de yer alıyor. Bu yeni teknoloji kullanıcılara -kullanım şekline göre- kesintisiz 2 haftalık pil kullanımı sağlıyor. Akıllı Kutu İçeriği
Huawei Watch GT akıllı saat fiyatları cihazın üstün niteliklerine karşın oldukça uygun bir değer aralığında yer alıyor. 46.6 mm x 46.5 mm x 10.6 mm ölçülerindeki model, kordonsuz olarak yaklaşık 46 g ağırlığında. Pek çok kişinin rahatlıkla ulaşabileceği Huawei Watch GT akıllı saatlerin kutu içeriğinde ürünü verimli ve uzun ömürlü kullanmanıza olanak sağlayacak kullanma kılavuzu yer alıyor. Bunun yanı sıra bir adet şarj kablosu ve şarj yuvası da bulunuyor.

HUAWEI WATCH GT’nin spor modeli 1199TL ve klasik modeli 1399TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu.

 

Önceki İçerikGaming İstanbul 31 OCAK-3 ŞUBAT 2019 Tarihleri Arasında Düzenlenecek
Sonraki İçerikRiot Games Espor Sahnesi açıldı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz