Gaming İstanbul 31 OCAK-3 ŞUBAT 2019 Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Türkiye'nin en büyük Dijital Eğlence ve Oyun Fuarlarından birisi olan Gaming İstanbul'un dördüncüsü, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. 31 Ocak 2019 Perşembe saat 10:00’da başlayacak olan fuar, 3 Şubat 2019 saat 18:00’e kadar sürecek.

Gaming İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde

Türkiye’nin en büyük Dijital Eğlence ve Oyun Fuarlarından birisi olan Gaming İstanbul’un dördüncüsü, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. 31 Ocak 2019 Perşembe saat 10:00’da başlayacak olan fuar, 3 Şubat 2019 saat 18:00’e kadar sürecek.

Gaming İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde

Bu yıl Gaming İstanbul Fuarı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde dördüncü kez gerçekleştirilecek. Gaming İstanbul’un biletleri internet üzerinden indirimli olarak alabilirsiniz. Oyun tutkunlarının yanı sıra, profesyonellere de yönelik bir çok etkinlik fuarda yerini alacak.

Toplam 18 bin 470 metrekare açık ve kapalı alanda yapılacak fuar, dünya devi oyun şirketlerinin stantları, ödüllü oyun ve cosplay turnuvaları, çocuk parkı, alışveriş ve retro oyun alanının yanı sıra, oyun dünyasında kariyer yapmak isteyen ve hâli hazırda sektörde çalışan profesyonellere yönelik etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bu yıl ayrıca Fortnite’ın standı da fuarda yerini alacak.

Girişimcilere ücretsiz stant

Gaming İstanbul, bugüne dek hiç yatırım almamış, belli bir büyüklüğün altındaki bağımsız oyun şirketlerine özel destek vermeye bu yıl da devam ederken, GIST Bağımsız Geliştirici Ödülleri de bu yıl ilk kez düzenlenecek. Oyun dünyasının farklı disiplinlerden profesyonellerini her yıl düzenlenen geliştirici konferansı ile buluşturan Gaming İstanbul, iş ağlarını genişletmek isteyenler kadar yatırım bulmak isteyenler için de doğru adres olacak.

Önceki İçerik​Yerli Oyunlar İhracatta 1 Milyar Dolar Sınırını Aştı
Sonraki İçerikHUAWEI WATCH GT Türkiye’de satışta!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz