Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın satışları beklentinin üstünde

Satışlar oyunun yapımcıları için bile şaşırtıcı bir seviyedeymiş.

Hellblade: Senua’s Sacrifice‘ın satışları, oyunun geliştiricilerini bile şaşırtan bir seviyede ilerliyor.

Hellblade, yılın en farklı oyunlarından biri olarak görülebilir. Heavenly Sword ve DmC: Devil May Cry ile tanınan Ninja Theory‘nin geliştirdiği oyun, pek çok bağımsız yapım oyundan daha geniş çapta, ancak birçok büyük oyun stüdyosunun projesine kıyasla da bütçeden dolayı daha az efor sarf edilen bir yapımdı.

Yapımcı stüdyo Ninja Theory’nin kendisi tarafından yayınlanan Hellblade, beklenilenin üstünde bir performans sergiliyor. GamesBeat‘e röportaj veren Ninja Theory’den baş yaratıcı yönetmen Tameem Antoniades, Hellblade: Senua’s Sacrifice’ın satışları için beklentilerin üzerinde yorumunda bulundu.

“Satışlar üst seviyede. İlk altı, sekiz veya dokuz ay içinde bu rakamlara ulaşmayı bekliyorduk. Görünüşe göre ilk üç ayda bunu başardık ve bu ilerleme daha devam edecek gibi.”

Ninja Theory, yakın bir zamanda kapsamlı bir satış verisi paylaşmayı düşünüyor. Antoniades, verdiği röportajda bu konu hakkında şöyle konuştu:

“Ortada net verilerin olmasını istiyoruz, böylece diğer geliştiriciler benzer bir şey yapmak isterlerse onlar için bir veri noktası olmuş olacak. Umarım bu onlara buna [Hellblade] benzer daha fazla oyun yapma cesareti verir.”

Ninja Theory’nin kendisi tarafından yayınlanan oyunun tüm gelirleri doğrudan yapımcı stüdyoya gidiyor. Bu konuyla alakalı olarak, “Şu anda IP bizim elimizde. Bu durum, bu zamana kadar sahip olmadığımız pek çok fırsat ve kapı yarattı.” diyen Antoniades, açıklamasının devamında, “Bir model açısından, ben buna başarı derim.” ifadesini kullandı.

Aksiyon-macera türündeki Hellblade: Senua’s Sacrifice, 8 Ağustos tarihinde PC ve PlayStation 4 için çıkış yapmıştı.

Son olarak, Sony’nin PS VR sanal gerçeklik cihazı için oyun geliştiren firmaların arasında Ninja Theory de yer alıyor. İşte o liste:

İLGİLİ HABER – PlayStation VR için oyun geliştiren 230 firmanın listesi yayımlandı

Önceki İçerikEA’in Visceral Games’i kapatmasının asıl nedeni belli oldu
Sonraki İçerikAnthem’ın baş animatörü BioWare’den ayrıldı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz