Hardware: Rivals’ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

Sony Computer Entertainment (SCE), PS4 platformu için geliştirdiği oyunu Hardware: Rivals'ın çıkış tarihini 5 Ocak 2016 olarak belirledi.

Sony Computer Entertainment, yeni oyunu Hardware: Rivals için çıkış tarihini duyurdu.

Yeni oyunu dedim ama aslında Hardware yeni bir oyun değil. Oyunun ilk versiyonu, 2002 yılında Hardware: Online Arena adıyla yine Sony tarafından Playstation 2 platformu için geliştirilmişti.

Hardware: Rivals için, co-op veya solo şekilde de oynayabileceğiniz online multiplayer bir araç savaşı desek, sanırım yanlış bir ifade olmaz. Araç dedim çünkü oyunda sadece araba değil tank da kullanabiliyorsunuz.

Oyunda ilk aşamada kullanabileceğiniz 4 çeşit araç var. “Az değil mi ya” dediğinizi duyar gibiyim. Evet, araç çeşitliliği konusunda vurucu bir giriş olmamış ama aracınızı kişiselleştirme açısından oldukça iddialılar. Oyun, aracınızı bir çok aksesuar ve renklendirmeyle kişiselleştirme imkanı sunuyor.

Oyundaki 4 çeşit aracımızın isimleri Nomad, Wraith, Sledgehammer ve Predator. Bu araçlardan Nomad ve Wraith; hafif, çevik ve hızlı araçlar. Diğer ikisi ise ağır abilerimiz tanklar.

Sony, arabaları kendi amaçları dışında kullanma modasına ayak uyduruyor anlaşılan.(Futbol maçı yapıyoz la arabalarla!) Tankları tenzih ediyorum tabi. Onlar tam olarak amacına uygun kullanılıyor bu oyunda.

Hardware: Rivals, 5 Ocak 2016 tarihinde Playstation 4 platformuna geliyor.

Önceki İçerikKonami’den ayrılan Kojima’nın PS4’e özel yeni oyunu PC’ye de gelecek
Sonraki İçerikSteam Kış İndirimleri’nin başlangıç tarihi ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz