GTA’nın geliştiricisi ve Rockstar North’un müdürü Leslie Benzies şirketten ayrıldı

Grand Theft Auto serisinin geliştirilmesinde görev alan ve Rockstar North'un müdürü konumunda bulunan Leslie Benzies, şirketten ayrılarak görevine son verdi.

1999 yılında Rockstar‘a giren ve GTA serisinin geliştirilmesinde “büyük rol” oynayan Rockstar North‘un müdürü Leslie Benzies, Rockstar’daki görevinden ayrıldı.

GTA 3 ile serinin geliştirilmesinde önemli sorumluluklar alan Benzies, 1999 yılında şirkete girmişti. Rockstar, GTA 5’in Eylül 2014’deki çıkışından sonra Leslie Benzies’in bir süreliğine tatile çıktığını açıklamıştı.

“1 Eylül 2014 itibariyle Leslie Benzies, şirkete bir daha geri dönmemek üzere tatile çıktı.” şeklinde Kotaku’ya açıklama yapan Rockstar, “Hayranlarımıza muhteşem tecrübeler sunan takımımızın temellerini atmamıza yardımcı olan Benzies ile olan arkadaşlığımız sürekli olarak devam edecek ve ona gelecek yaşamında mutluluklar diliyoruz.” demişti.

Benzies, GTA serisinin yanı sıra  Red Dead Redemption, LA Noire ve Max Payne 3 gibi Rockstar Games’in diğer yapımlarında da görev almıştı.

Önceki İçerikXbox One’ın EA Access’i “Origin Access” adıyla PC’ye geliyor!
Sonraki İçerikRespawn, Titanfall 2’nin yanı sıra yeni bir oyun üzerinde de çalışıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz