GT Sport PlayStation 4 Platformunda Yerini Aldı

GT Sport PlayStation 4 platformunda oyuncularını bekliyor. Gran Turismo serisinin yeni oyunu GT Sport, Türkiye’de oyunseverlerin beğenisine sunuldu. Playstation 4 platformuna çıkan ilk Gran Turismo oyunu olan GT Sport oyuncularına farklı araç seçenekleriyle güzel bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

GT Sport için dün düzenlenen basın toplantısında sunumların ardından, Co-pilot Nehir Yılmaz ve ünlü rock gitaristi Metin Türkcan, kıyasıya yarıştılar. Kafa kafaya geçen yarışın kazananı Nehir Yılmaz oldu. Yılmaz, böylece Türkiye’deki ilk resmi yarışın da birincisi oldu.

GT Sport içerisinde her araç en ince ayrıntıya kadar tasarlandı

Gran Turismo Sport içerisinde her araç özenle en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış durumda. Gerek hissiyat, gerekse oyun denemi açısından güzel bir oyun deneyimi oyuncularını bekliyor. Oyun en iyi otomobilleri ve efsanevi pistleri oyun severlerin beğenisine sunuyor. Her aracın en ince detayına kadar dijital olarak yeniden tasarlandığı oyunda, adrenalin tutkunları aralarında Ferrari LaFerrari’13, Mazda Roadster S (ND) 5, Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S’15, Ford Mustang GT Premium Fastback’in bulunduğu orijinal yarış ve üretim 140 modelden biriyle hız serüvenini deneyimleyebiliyor.

GT Sport PlayStation 4’de geleceğe adım atın

Oyun içerisinde geleceğin otomobillerini şimdiden kullanmak mümkün.

Vision Gran Turismo ise, dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinin hayallerindeki fantastik yol araçlarının GT Sport’un sanal dünyasında hayat bulmasını sağlıyor. Tasarım Editörü sayesinde oyuncular gözde yarış otomobilleri için kendi tasarımlarını oluşturabiliyor, mevcut olanları özelleştirebiliyor ve tasarımlarını dilerlerse arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Serinin yeni oyununda araçlar 19 farklı pistte yarışıyor. En popüler pistlerden Nürburgring Nordschleife (Kuzey Çemberi) yerini korurken, yeni pistler arasında efsanevi Tokyo Expressway, yarım millik oval pist Northern Isle Speedway ile ABD’nin Rocky Dağları’ndan Meksika sınırına uzanan toprak pist dikkat çekiyor.

Hem ustalara hem yeni başlayanlara uygun

GT Sport, geliştirilmiş kontrolleri sayesinde oyundaki aracı gerçek otomobil kullanır gibi kontrol etme imkanı sunuyor. İlk Gran Turismo’nun ilkeleri korunarak geliştirilen yeni fizik motoru hem yeni başlayanlara hem de ustalara uygun hale getirildi. Oyun içerisinde frene basmak ve bir virajı almak gibi temel yetenekleri kullanmak ve sürüş oyunlarında yeni oyuncular için temel konularda tüm bilgileri öğrenmek mümkün.

Önceki İçerikThe Evil Within 2 için PS4 Pro güncellemesi yolda
Sonraki İçerikGran Turismo Sport inceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz