Gelmiş Geçmiş En Pahalı CS:GO Skinleri

Bildiğiniz üzere Steam’in en çok oynanan FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive güzel bir oyun olmasının yanı sıra kimileri içinde gelir kapısı. Oyunda sadece silahlarının dış görünüşünü değiştiren skinlerin bazıları ucuzken, bazılarının ise fiyatları oldukça yüksek. Birçok üçüncü parti sitelerde, hatta karaborsada bile yerini almış olan bu pazar gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Haliyle pazar bu kadar hareketliyken gelin sizlerle gelmiş geçmiş en pahalı CS:GO skinleri yazımıza bir göz atalım.

10. iBUYPOWER Katowice 2014 Sticker (400$)

Kendisi önünüze her gelen silaha yapıştıramayacağınız türden bir sticker. Değerinin çok yüksek olmasının yanı sıra yapıştırıldığı silahlarında değerini bir hayli yükseltmekte.

 

9.Desert Eagle: Crimson Web (400$)

Listemizin 9. sırasında ise yetenekli ellerde çok fazla hasar veren, kullanan kişiye göre rakibte korku yaratan Desert Eagle silahının Crimson Web skini var.

 

8.MP7: Whiteout (500$)

Söz konusu nadirlik ve güzellik ise MP7: Whiteout  fiyatını gerçekten hak edecek güzellikte.

 

7.M4A1-S: Chantico’s Fire (550$)

Her ne kadar M4A1-S silahına gelen nerfler nedeniyle skinleri ucuzlamış olsada Chantico’s Fire parlak ve renkli tasarımıyla bu düşüşlerden pek etkilenmiş gibi gözükmüyor ve hala kullanıcıların gözdesi olarak pazarda yer buluyor.

 

6.AUG: Akihabara Accept (689$)

Özellikle anime seven CS:GO kullanıcıların göz bebeği haline gelen Akihabara Accept, internette üzerinde anime resmi olan her şeyin para ettiğini kanıtlar nitelikte bir skin.

 

5.MP9: Bulldozer (700$)

Diğer türlerinin çok pahalı olmamasının yanısıra kendisinin Factory New (fabrikadan yeni çıkmış)hali oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor.

 

4.AWP: Dragon Lore (1350$)

İşte bu güzellik hayallerimizi süsleyen, ”Ulan bir Dragon Lore skinim olsa AWP’yi daha iyi oynarım” dedirten, aklımıza direk dünyanın en iyi AWP oyuncularından kennyS ‘si getiren silah…

 

3.M4A4: Howl (1830$)

Güzelliği ile bize adeta bir sanat eserini andıran bu skin CS:GO tarihinin en iyi skini olmaya aday.

 

2.AK-47: Fire Serpent (4500$)

CS:GO’nun en popüler ve en güçlü silahı olan AK-47 halk dilindeki tabiri ile ”keleş” Fire Serpent skini ile oldukça güzel  ve pahalı duruyor, bu yüzden listemizdeki 2. sıraya yerleşiyor.

 

1.M9 Bayonet: Crimson Web (5900$)

Önce fiyatını görüp yapımcılara küfür etmeye başlayanların, ardından skinin kendisini görüp bir anda sustukları, pazarın ve kullanıcıların göz bebeği M9 Bayonet: Crimson Web.

 

 

 

Önceki İçerikAssassin’s Creed’in yaratıcısı Ubisoft’tan ayrılması hakkında konuştu
Sonraki İçerikErken Erişim Oyunlar (1 Nisan – 1 Mayıs)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz