Gears of War: Ultimate Edition Dosya Boyutu ve Başarım Listesi

Gears of War: Ultimate Edition dosya boyutu ve başarım listesi belli oldu.

Xbox One‘a özel olan ve Ağustos ayında çıkış yapacak olan Gears of War: Ultimate Edition dosya boyutu ve başarım listesi ortaya çıktı. Xbox sayfasına göre oyun 44.42 GB boyutunda olacak.

Ultimate Edition sürümünün remaster sürümüne göre daha detaylı olduğu göz önüne alındığında yüksek boyutta olmasının nedeni ortaya çıkıyor. Doku, ışık ve model güncellemelerinin yanı sıra, ekstra bölümlerin yer aldığı Ultimate Edition, 1080p ve 60fps değerlerinde çalışacak.

Epic Games tarafından geliştirilen ve 2006 yılında oldukça olumlu puanlar alan nişancı oyununun Ultimate Edition başarım listesi de yayımlandı. Toplamda 56 başarımın yer aldığı oyunda, 1250 puan toplamak mümkün.

Gears of War: Ultimate Edition, İngiliz stüdyo Splash Damage ve eski adıyla Black Tusk, yeni adıyla The Coalition işbirliğiyle geliştiriliyor. Fakat The Coalition stüdyosu önceliğini önümüzdeki yıl Xbox One için çıkış yapacak Gears of War 4‘e veriyor.

Ultimate Edition, 19 adet çoklu oyuncu modu haritasının yanı sıra, split-screen ve LAN desteği sunarak, normal oyun modlarına ek olarak Team Deathmatch ve King of the Hill oyun modlarını beraberinde getirecek. Beta testlerini ise yaklaşık olarak 1 milyon oyuncu test etti ve geri dönüş sağladı.

25 Ağustos 2015‘de Xbox One için çıkış yapacak olan Gears of War: Ultimate Edition’ın PC sürümü için ise henüz bir tarih verilmedi.

İşte Gears of War: Ultimate Edition başarım listesi:

 

 

Önceki İçerikLoL Büyük Finali Biletleri 24 Saatte Tükendi!
Sonraki İçerikWorld of Tanks Xbox One Beta Süreci Yakında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz